Stiri

Netflix Preview Pentru Filmele Verii 2021 | Trailer oficial, date de lansare si primele imagini

Pregătește-te pentru Netflix SPF (Summer Popcorn Films ☀️🍿📽). Cu filme noi care apar în fiecare săptămână, îți recomandăm să reaplici de cel puțin patru ori pe lună pentru distracție cinematografică completă.

Netflix ți-a pregătit calendarul pentru toată vara.

Începe planul pentru nopțile de film în familie cu The Mitchells vs. The Machines, Blue Miracle, Wish Dragon, Skater Girl, Trollhunters: Rise of the Titans și The Loud House Movie. Sărbătorește-ți tatăl cu noul film Fatherhood al lui Kevin Hart și adoptă un stil mai neconvențional de-a fi părinte cu Jason Momoa luptându-se pentru a-și salva fiica în Sweet Girl. Dacă faci parte din categoria celor mai sentimentali, pune de-un date cu ultima parte a trilogiei The Kissing Booth sau cu Resort to Love.

Pune-ți pe tine cămașa în carouri și perechea de Doc Martens pentru nostalgie venită din anii ‘90 – aducem înapoi mult iubitul gen al filmelor de groază cu adolescenți cu Fear Street, iar pentru cei mai puțin slabi de înger, Rachael Leigh Cook revine cu o actualizare gen-z a He’s All That, cu senzația TikTok, Addison Rae. Și pentru a te răcori de căldura specifică verii, vom servi o mulțime de frisoane cu această colecție de thrillere cu câteva dintre actrițele tale preferate în rolurile principale: Oxygen (Mélanie Laurent), The Woman in the Window (Amy Adams) și Beckett (Alicia Vikander).

De la A la Z – toate vedetele sunt pe Netflix în această vară – Addison Rae, Alicia Vikander, Amanda Seyfried, Amy Adams, Ana de la Reguera, Channing Tatum, Christina Milian, Dave Bautista, Dhanush, Felicity Jones, Gessica Kayane, Gina Rodriguez, Guillermo Del Toro, Iliza Shlesinger, Isabela Merced, Jason Mantzoukas, Jason Momoa, Jean Claude Van Damme, Jeffrey Wright, Jennifer Hudson, Joel Courtney, Joey King, John David Washington, Kelvin Harrison Jr., Kevin Hart, Liam Neeson, Lord & Miller, Matthias Schweighofer, Melanie Laurent, Omari Hardwick, Rachael Leigh Cook, Sadie Sink, Shailene Woodley, Tanner Buchanan și Zack Snyder.

Așadar, echipează-te 👙, ia o gustare și pregătește-te să petreci acele zile leneșe de vară cu Zombie Elvis (Army of the Dead), cu vampiri în avioane (Blood Red Sky) și cu un George Washington animat, dublat de Channing Tatum (America: The Motion Picture), toate pe Netflix.


NOI FILME! NOI DATE DE LANSARE! 

NOI IMAGINI! 

VARĂ

TRILOGIA FEAR STREET  Lansarea este confirmată pentru această vară

BOB ROSS: HAPPY ACCIDENTS, BETRAYAL & GREED 

THE LOUD HOUSE MOVIE 

VIVO


MAI 

OXYGEN (OXYGÈNE)  5/12

THE WOMAN IN THE WINDOW  5/14

ARMY OF THE DEAD  5/21

BAGGIO: THE DIVINE PONYTAIL (IL DIVIN CODINO)  5/26 

GHOST LAB  5/26 

BLUE MIRACLE  5/27


IUNIE

CARNAVAL  6/2 

AWAKE  6/9 

WISH DRAGON  6/11 

SKATER GIRL  6/11 

FATHERHOOD  6/18 

JAGAME THANDHIRAM  6/18 

GOOD ON PAPER  6/23 

AMERICA: THE MOTION PICTURE  6/30  Distribuție: Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Bobby Moynihan, Judy Greer, Will Forte, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, cu Simon Pegg și Andy Samberg

THE HOUSE OF FLOWERS: THE MOVIE (LA CASA DE LAS FLORES: LA PELÍCULA)


IULIE

RESORT TO LOVE  7/29

THE LAST MERCENARY (LE DERNIER MERCENAIRE)  7/30 

BLOOD RED SKY 

TROLLHUNTERS: RISE OF THE TITANS


AUGUST

THE KISSING BOOTH 3  8/11 

SWEET GIRL  8/20 

HE’S ALL THAT  8/27 

BECKETT 

FILME NOI. ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ. TOATĂ VARA.

Articole similare

Concurs: Premii 3 cărţi „Viaţa lui Pi”, de Yann Martel – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Ari Borger Quartet la EUROPAfest 2011

Jovi Ene

Laureaţii Galei Premiilor Observator cultural 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult