Stiri

Mimaginabil Journey, spectacol de pantomimă și muzică

2 octombrie 2017, orele 19.30 la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana) 

* Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286 si in limita a 100 de locuri disponibile. Biletul de participare la spectacol: 20 RON.

FB: https://www.facebook.com/events/147217385879138/

Mimaginabil Journey, spectacol de pantomimă și muzică

Uitându-ne la ce se întâmplă în jurul nostru rămânem des fără cuvinte aşa că am ales să ne exprimăm prin sunet şi mişcare. Alexandru Pribeagu este corpul ideii iar Nidal Ştefan este haina de sunet cu care se îmbracă.

Mimaginabil Journey – O călătorie în lumea cunoaşterii ştiinţifice, ”A PROSTERIORI”, cum s-ar zice! Un cadru în care vom demonta axiome până găsim „om”-ul din ele.

Nidal Stefan, chitară

Nidal Ştefan este sound designer şi compozitor. Este intuitiv, autodidact si însetat de cunoastere, mereu în căutare de universuri sonore noi şi forme prin care să le exprime. Dorinţa lui este să cunoască cât mai multe dintre feţele muzicii.

Alexandru Pribeagu, mim

Alexandru Pribeagu este un actor şi artist mim. A studiat, jucat şi predat teatru şi pantomimă la Paris. Întors în Bucureşti, pe meleagurile natale, a creat alături câţiva prieteni Asociaţia Imaginabil. Pe scenele din Bucureşti, Alexandru işi doreste să facă publicul să viseze aşa că ne propune spectacole de pantomimă, un gen teatral în care expresia se realizează prin mişcări corporale şi gesturi.

Asociatia Imaginabil

https://www.imaginabil.ro/

Imaginabil este o asociaţie culturală care sprijină creaţia artistică şi promovează valorile culturale. Considerăm că imaginaţia este motorul creaţiei şi de aceea prin toate activităţile pe care le realizăm încercăm să stimulăm în publicul nostru gustul creativităţii şi dezvoltării imaginaţiei. Organizăm evenimente culturale, cursuri şi ateliere în domeniile artistice : arte plastice, teatru, film şi animaţie,muzică.

* Participarea la eveniment se face în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286 și în limita a 100 de locuri disponibile. Biletul de participare la spectacol: 20 RON.

Parteneri media: Asociatia Imaginabil, RRC Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro, UrbanThings.com, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, Bookblog.ro

Articole similare

Lectura de Joi #3 – 13 august 2015, de la ora 19:00

Jovi Ene

Black Mirror: Bandersnatch… Alegeti intelept!

Jovi Ene

Bookfest Junior 2017: un adevărat salon de carte, cu program doar pentru copii și adolescenți

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult