Stiri

Libris te promoveaza in newsletter!

concursNi se întâmplă tuturor să auzim în jurul nostru expresia „o carte bună”: “Aș citi o carte bună”, “Recomandă-mi și mie o carte bună”, “Am citit-o și este o carte bună”.

Suntem curioși să aflăm ce înțelegeți voi prin “o carte bună”, de aceea vă provocăm să scrieți. Punem la bătaie premii în valoare de 1.200 lei! +  Promovarea unui blog în newsletterul Libris.ro.

Ce trebuie să faci?
1. Scrie pe blogul tău raspunsul la întrebarea noastră: Ce este “o carte bună?”;
2. Ai grijă ca în articol să specifici că este răspunsul la provocarea Libris și să incluzi link spre Libris.ro pe librarie online și pe cărți online;
3. Postează linkul articolului tău pe pagina de facebook a Libris.ro (în comentariu la articolul care anunță concursul), așa încât să avem o evidență a celor înscriși și să jucăm transparent;

Ce poți să câștigi?
Locul 1: Cărți la alegere în valoare de 600 lei! + Prezentarea răspunsului câștigător (sau a unui fragment din el, dacă este foarte lung) într-un newsletter al Libris.ro, cu menționarea autorului și trimitere (link) spre blogul său!
Locul 2: Cărți la alegere în valoare de 400 lei!
Locul 3: Cărți la alegere în valoare de 200 lei!

Cum câștigi?
Pasul 1. Juriul Libris va alege 10 răspunsuri din cele participante și le va propune pentru semifinală;
Pasul 2.Toți cei care s-au înscris în concurs sunt invitați să jurizeze toate cele 10 articole ajunse în semifinală, cu note de la 1-10 (10 fiind nota maximă). Fiecare jurat poate acorda aceeași notă doar o singură dată;
Pasul 3. Așteptăm notele tot pe facebook, și tot pentru transparență;
Pasul 4. Adunăm toate notele, tragem linia și vedem ce clasament ne oferă matematica. Primii trei clasați vor fi desemnați câștigători și își vor primi premiile.

Perioada de desfășurare:
11 septembrie – lansarea concursului
11 – 22 septembrie – înscrierea în concurs a răspunsurilor = bifarea celor trei puncte din secțiunea “Ce trebuie să faci?”
23 – 29 septembrie – jurizare Libris = Pasul 1 din “Cum câștigi?”
30 septembrie – 01 octombrie – jurizarea concurenților = Pasul 2 + Pasul 3 din “Cum câștigi?”
03 octombrie – desemnarea câștigătorilor = Pasul 4 din “Cum câștigi?”
04 octombrie – transmitere newsletter Libris cu includerea răspunsului plasat pe primul loc (sau a unui fragment din el, dacă este foarte lung).

Note:
1. În calcularea mediilor vom lua în considerare toate notele primite în perioada 30 septembrie – 01 octombrie, fără a putea obliga participanții să jurizeze, dacă ei nu doresc acest lucru.
2. Mulțumim tuturor celor care se înscriu în acest concurs și care înțeleg că am ales această modalitate de jurizare pentru că nu ne place spamul și nu îl încurajăm.

Oare ce o fi aia o carte bună?!

(Comunicat de presă Libris.ro)

concurs

Articole similare

Concurs: Câștigă trei cărți ”Șoseaua Virtuții. Cartea Cîinelui”, de Cristian Teodorescu! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (19 – 25 februarie 2018)

Jovi Ene

Program octombrie 2017 – Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

2 comments

Ada Angharad 19 septembrie 2013 at 13:19

Sistemul acesta de jurizare seamana cu un test sociometric :)!

Reply
Jovi 19 septembrie 2013 at 13:31

Sunt curios care dintre participanți nu își notează propria ”lucrare” cu nota 10 😀

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult