Stiri

League of Legends (Riot Games) vine la Comic Con!

League of LegendsRiot Games, producătorii celui mai popular joc al momentului – League of Legends – ni se alătură în București pentru East European Comic Con 2014.

București, 4 Martie 2014 – ESL România anunță prezenţa Riot Games, producătorii celui mai popular joc al momentului, League of Legends, la East European Comic Con 2014. Ca și anul trecut ESL România va fi organizatorul zonei de gaming din cadrul East European Comic Con (denumită ESL Arena), având la dispoziție o zonă de peste 3000 metri pătrați în care interactivitatea și distracția reprezintă motto-ul evenimentului.

League of Legends, cel mai popular joc la nivel mondial, va fi parte a ESL Arena, pentru a doua oară consecutiv. De data aceasta, Riot Games va fi prezentă ca expozant, cu o zonă mai mare față de anul trecut, care va include o scenă specială, dar și o zonă de “free gaming” cu 40 de calculatoare.

East European Comic Con 2014 se va desfășura între 9 și 11 mai, la București, în cadrul Romexpo, și va fi gazda unor actori renumiţi precum Jason Momoa (Game of Thrones) sau Sebastian Roché, dar și a multor atracţii din lumea filmelor şi a benzilor desenate. Peste 20000 de vizitatori sunt așteptați în cele 3 zile de eveniment.

Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, accesați pagina oficială ESL România: www.esl.eu/ro/.

Electronic Sports League – Electronic Sports League (ESL) România a fost înființat în 2007 și este parte a rețelei internaționale ESL cu reprezentanțe în mai mult de 40 de țări. În aproape 7 ani de activitate, ESL România a organizat competiții de gaming, atât pentru amatori cât și pentru profesioniști, cu premii totale de peste 100,000 EURO. Peste 21,000 de gameri participă regulat în compețiile organizate pe site-ul oficial (www.esl.eu/ro/), dar și la evenimentele ESL Arena organizate în fiecare an.

Riot Games – Are ca motto „We aspire to be the most player focused game company in the world”. Compania a fost inființată în 2006 de câţiva gameri cu spirit antreprenorial, convinși că atât timp cât creează jocuri ce au în centrul atenției jucătorii, rezultatele nu pot fi decât excelente. În momentul de față, League of Legends e cel mai jucat joc la nivel mondial.

East European Comic Con – East European Comic Con este cel mai important eveniment de benzi desenate, cosplay, cinematografie și jocuri video din estul Europei. Acesta va avea loc în București în perioada 9 – 11 mai 2014 la Romexpo. East European Comic Con 2014 se va desfășura pe parcursul a trei zile în care vizitatorii vor putea participa la numeroase activități precum sesiuni de întrebări și răspunsuri cu actorii invitați, sesiuni de autoografe sau de fotografii cu aceștia. Pe lângă acestea vor fi organizate diverse concursuri, cum ar fi quiz-uri dedicate acelora care vor să demonstreze că sunt veritabili geeks, concursul de costume la care vor participa pasionații de cosplay din lumea filmelor, jocurilor și animației. http://comic-con.ro/

League of Legends

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (10 – 16 septembrie 2018)

Jovi Ene

Independenţa Film aduce şapte dintre filmele de la Cannes în România

Delia Marc

Cultivă o stare de bine! Prima ediție a târgului de carte pentru toată familia are loc la Seneca Anticafe în perioada 9 – 17 aprilie 2022

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult