Stiri

Lasa-ma sa te sarut!, la Epic Bar

Pe 6 iulie, la ora 20:00, la Epic Bar, Teatrul de Pica incheie stagiunea 2016-2017 in forta cu o noua reprezentatie a comediei „Lasa-ma sa te sarut!”. Daca vreti sa mai radeti cu noi inca o data, nu ezitati sa va rezervati din timp locurile. Altfel, ne veti mai vedea abia din toamna, cand vom reveni cu noi premiere si proiecte-surpriza.

„Lasă-mă să te sărut!” („Portrete I”) este prima productie a companiei independente „Teatrul de Pică”, din Bucureşti. Spectacolul reuneşte 5 actori tineri care şi-au dorit să aducă teatrul mai aproape de inima publicului. Astfel, în câteva cadre asemănătoare unor diapozitive vii, cei 5 interpreţi prezintă publicului portrete umane extrem de adevărate şi contemporane.

Te plimbi zilnic prin oraş. Treci mereu pe aceleaşi străzi. Te trezesti şi te îndrepti spre o ţintă precisă. Niciodată nu întorci privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăbovesti cu privirea asupra detaliilor din jur. Te-ai gândit vreodată că, poate, dacă ti-ai desprinde ochii de dalele trotuarului ai descoperi lumea? Nu trăim singuri.

Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e şi mai greu de păstrat. Să te-ndrăgosteşti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieţii. Iubiţi, zâmbiţi şi aplaudaţi dragostea. Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.

Dragii mei, va invit într-o lume dominată de iubire, pentru a vă delecta cu câteva figuri din societatea urbană. Opriți-vă pentru o oră și ridicați privirea spre scena unde veți descoperi personaje și oameni incredibil…de adevărați. Veți avea, poate, surpriza să vă recunoasteți printre portretele noastre.

Distribuția:
Maestrul de ceremonii: Tudor Costin Sicomas
Irma Lambert / Ea : Lavinia Alexandru
Pastorul Shannon/ Baiatul: Stefan Opreanu
Armand : Antonio-Tadeusz Minca
Maggie/ Fata: Gabriela Alexandru
Un spectacol de Tudor Sicomaş şi Antonio Tadeusz Mincă

Va amintim ca suportul artist este de 25 lei si se plateste la intrarea in sala de spectacol.

Rezervari: 0758.513.531, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pica sau prin email la adresa teatruldepica@outlook.com

Articole similare

Cele mai vîndute titluri Polirom în anul 2020

Jovi Ene

Un nou proiect editorial Polirom: seria de autor „Andrei Oisteanu”

Codrut

Programul Suediei, țară invitată de onoare, la Bookfest 2017

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult