Stiri

Lansarea cărții ,,Kurt” de Teodor Bordeianu la București

Luni, 28 octombrie, la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc prezentarea cărții lui Teodor Bordeianu, ,,Kurt”, apărută, în 2019, în colecția ,,Avanpost” a Editurii Paralela 45. Cartea va fi prezentată de coordonatorul colecției, scriitorul Cosmin Perța, criticul Maria Alexe și poeta Iulia Modiga. La finalul serii, Teo Bordeianu va oferi o sesiune de autografe.

Teodor Bordeianu (n. la Chișinău în 1991) a studiat arheologie și istoria artei la Universitatea de Stat din Moldova și la Universitatea Al. I. Cuza din Iași. În 2017 și-a susținut teza de master în Studii de Patrimoniu Mondial la BTU Cottbus-Senftenberg (Germania). A publicat literatură în revistele NOI și Clipa de la Chișinău, Zona Literară din Iași și Underpass din Portland, SUA. E prezent în antologia Autobuzul 100 (Chișinău, 2013). A luat Marele premiu la Ediţia a III-a a Concursului Internaţional Literar „Să terminăm povestirea”, 2010, organizat de Uniunea Latină și a fost câștigătorul ediţiei a XV-a a Concursului Naţional Literar „Iulia Hasdeu”, secţiunea debut, 2013. A debutat în 2014 cu volumul de proză scurtă Ultima furtună (Editura Clipa, Chișinău). Trăiește și activează la Berlin.

https://www.facebook.com/edituraparalela45fictiune/videos/952639518431485/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2515078621943548/

Despre carte, a scris Delia pe Filme-cărți.ro.

Articole similare

Evenimente Polirom Junior la Bookfest 2017

Jovi Ene

Volumul ‘Masca Mortii Rosii si alte povestiri’ de Edgar Allan Poe – intr-o noua traducere la Editura Polirom

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (17 – 23 decembrie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult