Stiri

Lansare de carte: O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea pricoliciului, de Adina Popescu

afis-pricolici-webLuni, 12 octombrie, ora 19:00, Clubul Ţăranului, str. Monetăriei, nr. 3, sector 1, București. 

În plină era a Basmului Comercial, Editura Arthur vă dă întâlnire cu personajele fantastice ale basmelor autohtone, într-o încleştare la finalul căreia sperăm să descoperim ce secrete ascunde Ţara Vampririlor.

Misterele acestui tărâm imaginar au fost adunate de scriitoarea Adina Popescu într-un prim volum încărcat de magie, dramatism, suspans şi, nu în ultimul rând, umor. Veniţi să călătorim împreună în Lumea de Basm a Adinei Popescu, lume în care fiecare dintre noi îşi are locul şi în care oricine se poate regăsi (într-o perspectivă inedită).

Invitaţi: Amalia Dulhan, Laura Grünberg, Adina Rosetti, Florentina Sâmihăian.

Vă așteptăm!

Află mai multe despre volumul câștigător al marelui premiu al Trofeului Arthur din 2013 – O istorie secretă a Țării Vampirilor. Cartea Pricoliciului. 

Pagina de Facebook a evenimentului.

afis-pricolici-web

Articole similare

Paradisul meu sunteţi voi – O incursiune în învăţătura lui Vasile Andru

Jovi Ene

24 de ani de istorie a cărţilor la Iași: Târgul de Carte Librex 2016

Jovi Ene

Rezervă un loc la al doilea Atelier IDC de Creative writing, din 8 octombrie

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult