Stiri

Filme noi pe Netflix în iunie 2024

Sezonul social continuă! În iunie, ne continuăm călătoria într-o lume seducătoare și somptuoasă, cu reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu poate fi pe deplin sigur de nimic. Cu alte cuvinte, luna asta ți-am pregătit: Bridgerton: Sezonul 3 Partea 2, un nou capitol din îndrăgita serie, în care Penelope decide că e timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown; Sweet Tooth: Sezonul 3, un ultim sezon în care Gus și prietenii săi pornesc într-o călătorie nebunească, în speranța că vor găsi leacul pentru Maladie și că vor descoperi adevărul despre hibrizi; A Family Affair, un film rom-com cu Nicole Kidman, Zac Efron și Joey King în rolurile principale, despre o iubire surprinzătoare care atrage după sine complicații legate de dragoste, sex și identitate.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Hit Man, un film care aduce în prim plan pasiunea ce se naște între un fals asasin plătit și potențiala lui clientă, cu Glen Powell și Adria Arjona; My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Sezonul 5, cu Dave care stă de vorbă cu Miley Cyrus, câștigătoare a premiului Grammy, și cu Charles Barkley, o legendă a baschetului, despre viețile și carierele lor; The Mole: Sezonul 2, unde competiția se mută în Malaysia pentru un nou sezon cu răsturnări de situație.

În plus, sezonul 4 din New Amsterdam, precum și filme 300, Divergent, Mean Girls, Mrs. Harris Goes to Paris și The Fault in Our Stars vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii

Sweet Tooth: Sezonul 3 – SERIAL NETFLIX

În acest ultim capitol, Gus și prietenii săi pornesc într-o călătorie nebunească, în speranța că vor găsi leacul pentru Maladie și că vor descoperi adevărul despre hibrizi.

După ce l-au învins pe generalul Abbot în bătălia de la cabana lui Pubba, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) și Wendy (Naledi Murray) pornesc într-o călătorie spre Alaska în căutarea mamei lui Gus, Birdie (Amy Seimetz), care a încercat să descopere originile misterioase ale Maladiei mortale. Pe drum, li se alătură dr. Singh (Adeel Akhtar), care pare să aibă propriile convingeri periculoase despre Gus și rolul său în reapariția virusului. Între timp, o nouă amenințare apare sub forma lui Helen Zhang (Rosalind Chao), a fiicei sale, Rosie (Kelly Marie Tran), și a ferocilor băieți-lupi, care caută să restarteze nașterea umană și îl consideră pe Gus drept soluția pentru planurile lor. În timp ce navighează pe un teren periculos, Gus și grupul său de prieteni găsesc refugiu la avanpostul din Alaska, unde întâlnesc un nou grup de personaje, printre care Siana (Cara Gee) și fiica ei hibridă, Nuka (Ayazhan Dalabayeva). Timpul pentru a găsi răspunsuri se scurge, alianțele sunt puse la încercare și destinele se împletesc, totul ducând la un punct culminant palpitant, care va determina soarta omenirii și a hibrizilor. Bazat pe seria de benzi desenate de la DC, semnată de Jeff Lemire, Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

| Regizat de: Toa Fraser, Jim Mickle, Robyn Grace și Ciarán Foy

| Scris de: Jeff Lemire, Jim Mickle, Noah Griffith, Daniel Stewart, Carly Woodworth, Bo Yeon Kim, Erika Lippoldt, Zaike LaPorte Airey și Oanh Ly

| Bazat pe seria de benzi desenate DC de: Jeff Lemire

| Producători executivi: Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell și Linda Moran

| Cu: Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen, Naledi Murray, Amy Seimetz, Adeel Akhtar, Rosalind Chao, Kelly Marie Tran, Cara Gee și Ayazhan Dalabayeva

DIN 6 IUNIE 2024

Bridgerton: Sezonul 3 Partea 2 – SERIAL NETFLIX

Cei opt membri foarte uniți ai familiei Bridgerton caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Un serial inspirat de romanele de succes ale Juliei Quinn.

Produs de Shondaland și realizat de Jess Brownell, Bridgerton revine cu un al treilea sezon! Penelope Featherington (Nicola Coughlan) reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. Oricum, a decis că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Din lipsă de încredere, tentativele ei de a reuși pe piața mariajelor eșuează lamentabil. Întors din călătoriile estivale cu un look nou și o doză serioasă de aroganță, Colin constată cu consternare că Penelope, singura care îl apreciase așa cum era, îl tratează acum cu răceală. Din dorința de a-i recâștiga prietenia, Colin se oferă să o inițieze pe Penelope în tainele încrederii în sine, pentru a o ajuta să își găsească un soț în acest sezon. Problema este că, atunci când sfaturile lui încep să funcționeze un pic cam prea bine, Colin trebuie să se lămurească dacă sentimentele lui pentru Penelope se rezumă la prietenie sau merg ceva mai departe. În plus, destrămarea relației cu Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit o nouă prietenă într-un loc cât se poate de neașteptat, complică și mai mult lucrurile pentru Penelope. Din cauza prezenței constante în înalta societate, îi este din ce în ce mai greu să păstreze secretul lui Lady Whistledown.

| Regizat de: Tom Verica, Tricia Brock

| Scris de: Julia Quinn, Jess Brownell, Geetika Lizardi, Sarah L. Thompson, Daniel Robinson, Lauren Gamble, Azia Squire, Eli Wilson Pelton

| Bazat pe seria de romane despre Bridgerton de: Julia Quinn

| Producători executivi: Shonda Rhimes, Tom Verica, Betsy Beers, Chris Van Dusen, Jess Brownell

| Cu: Nicola Coughlan, Luke Newton, Julie Andrews, Jessica Madsen, Claudia Jessie, Luke Thompson, Bessie Carter, Ruth Gemmell, Polly Walker, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Will Tilston, Jonathan Bailey, Joanna Bobin, Golda Rosheuvel, Hugh Sachs, Kathryn Drysdale, Harriet Cains, Lorraine Ashbourne, Martins Imhangbe

PARTEA 1 (EPISOADELE 1-4), DISPONIBILĂ ACUM

PARTEA 2 (EPISOADELE 5-8), DIN 13 IUNIE 2024

A Family Affair – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Aventură în familie       

O tânără (Joey King) este prinsă la mijloc atunci când mama ei (Nicole Kidman) începe o poveste de dragoste surprinzătoare cu șeful ei, care e star de cinema (Zac Efron). O iubire surprinzătoare atrage după sine o serie de consecințe amuzante, cu toții confruntându-se cu complicațiile legate de dragoste, sex și identitate.

| Regizat de: Richard LaGravenese

| Scris de: Carrie Solomon

| Produs de: Joe Roth, Carrie Solomon, Jeff Kirschenbaum, Alyssa Altman

| Cu: Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King, Liza Koshy, Kathy Bates

DIN 28 IUNIE 2024


Titlurile originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

Braid, Anniversary Edition – JOC NETFLIX

Katana  Zero – JOC NETFLIX

Paper Trail – JOC NETFLIX

Sonic Mania Plus – JOC NETFLIX

1 IUNIE 2024

Too Old for Fairy Tales 2 – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Basmele sunt pentru cei mici 2

După ce noul prieten al mamei sale se mută la ei, Waldek pleacă într-o aventură temerară prin Munții Tatra pentru a-și găsi tatăl pe care nu l-a cunoscut.

3 IUNIE 2024

Little Baby Bum: Music Time: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Little Baby Bum: Să cântăm: Sezonul 2

Grădinița magică Să cântăm se redeschide, iar prietenii Mia, Max, Maple, Ahan și Bari sunt gata să învețe cât mai multe lucruri!

4 IUNIE 2024

Jo Koy: Live from Brooklyn – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Jo Koy: Un nou stand-up         

În acest program special de stand-up, Jo Koy vorbește despre vampiri energetici, rapul mormăit, cum să flirtezi folosind emoticoane și surpriza de a fi considerat sexy.

The Price of Nonna’s Inheritance – FILM NETFLIX – Bogați cu orice preț      

O bunicuță se îndrăgostește de un crai cu intenții dubioase, iar familia ei pune la cale un plan secret pentru a-i proteja viața, dar și moștenirea.

5 IUNIE 2024

Hitler and the Nazis: Evil on Trial – DOCUMENTAR NETFLIX – Hitler și naziștii: Răul în fața instanței  

Acest serial captivant examinează ascensiunea lui Adolf Hitler și a naziștilor, dominația și sfârșitul lor, de dinainte de război și până la procesele de la Nürnberg.

How to Rob a Bank – DOCUMENTAR NETFLIX – Cum să jefuiești o bancă          

Acest documentar spune povestea unui rebel carismatic din Seattle-ul anilor ’90, care comite o serie de jafuri bancare fără precedent, desprinse parcă dintr-un film.

Under Paris – FILM NETFLIX – Sub Paris         

Sophia, o femeie de știință strălucită, află că un rechin uriaș înoată în apele fluviului.

6 IUNIE 2024

Baki Hanma VS Kengan Ashura – FILM NETFLIX

Spectacolul suprem. O producție-hibrid fără precedent cu arte marțiale de impact în care se confruntă cei mai duri luptători din „Baki Hanma” și „Kengan Ashura”.

Basma – FILM NETFLIX

O tânără saudită care studiază în străinătate se întoarce în Jeddah, unde află că familia ei o protejează de adevăruri dureroase.

Kübra: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Kübra: Sezonul 2         

Având noi puteri, dar și noi probleme, își va conduce Gökhan adepții spre mântuire sau damnare?

Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money – DOCUMENTAR NETFLIX – Nelma Kodama: Regina banilor murdari

După ce a ieșit din închisoare, Nelma Kodama, renumita traficantă de valută pe piața neagră, își dezvăluie rolul jucat într-un mare scandal de corupție din Brazilia.

Rafa Márquez: El Capitán – DOCUMENTAR NETFLIX

Apărătorul mexican povestește despre victoriile și înfrângerile din lumea fotbalului și nu numai, dezvăluindu-și visele, ambiția și problemele.

7 IUNIE 2024

Hierarchy – SERIAL NETFLIX – Ierarhie

La liceul Jooshin, 0,01% dintre elevi fac legea în școală, însă un misterios băiat venit din afară începe să le strice ploile.

Perfect Match: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Perechea ideală: Sezonul 2       

În acest reality-show Netflix, cuplurile caută o iubire de durată și își testează relațiile, dar numai un cuplu va fi desemnat perechea perfectă.

11 IUNIE 2024

Keith Robinson: Different Strokes – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comediantul Keith Robinson povestește întâmplări reale, de la încercarea de a comanda fast-food după ce a suferit un atac cerebral și până la a lua viagra în avion.

Tour de France: Unchained: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX – Turul Franței: Dezlănțuit: Sezonul 2     

Ediția 110, din 2023, a Turului Franței este electrizantă, căci echipele trec prin schimbări, favoriții stau să cadă, iar pretendenții la titlu sunt mulți.

12  IUNIE 2024

King of Collectibles: The Goldin Touch: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Goldin Auctions: Raiul colecționarilor: Sezonul 2         

Echipa Goldin nu se rezumă la obiecte de colecție sportive, ci se interesează și de cele specifice culturii pop, inclusiv benzi desenate, suveniruri și multe altele.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman: Season 5 – SERIAL NETFLIX – Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman: Sezonul 5    

Dave stă de vorbă cu Miley Cyrus, câștigătoare a premiului Grammy, și cu Charles Barkley, o legendă a baschetului, despre viețile și carierele lor.

Mysteries of the Terracotta Warriors – DOCUMENTAR NETFLIX – Misterele războinicilor de teracotă        

Mii de războinici din teracotă păzesc mormântul primului împărat chinez. Iată povestea lor, spusă prin intermediul dovezilor arheologice și al unor reconstituiri vivante.

13  IUNIE 2024

Doctor Climax – SERIAL NETFLIX

În Thailanda anilor ’70, un dermatolog declanșează o revoluție sexuală masivă după ce devine Doctor Climax, un editorialist de presă care sfidează tabuurile.

14  IUNIE 2024

Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams – SERIAL NETFLIX – Coșmaruri și reverii de la Joko Anwar   

O colecție compusă din șapte povești șocante imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.

Ultraman: Rising – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Ultraman: Ascensiunea

Reticent, un celebru sportiv se întoarce acasă pentru a prelua îndatoririle tatălui său ca Ultraman, protejând Tokyo de monștrii uriași și devenind un erou de legendă.

15  IUNIE 2024

Miss Night and Day – SERIAL NETFLIX – Domnișoara zi și noapte

O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.

18  IUNIE 2024

Agents of Mystery – SERIAL NETFLIX

Șase „agenți ai misterelor” care au o relație bine închegată vin cu o abordare creativă și studiază incidente bizare care nu pot fi explicate științific.

Outstanding: A Comedy Revolution –  DOCUMENTAR NETFLIX – Outstanding: Revoluția comediei          

Ei schimbă lumea, cu fiecare glumă. Explorează istoria, evoluția și impactul comedianților LGBTQ+ în acest documentar amuzant și sincer.

19  IUNIE 2024

Black Barbie –  DOCUMENTAR NETFLIX

Descoperă povestea primei Barbie de culoare și rolul esențial jucat de trei femei deschizătoare de drumuri de la Mattel în crearea unei păpuși care să arate ca ele.

Inheritance – FILM NETFLIX – Moștenire        

Când unchiul lor bogat moare, conacul său plin de puzzle-uri complicate devine fundalul pentru încercarea familiei sale înstrăinate de a obține o parte din averea sa.

Kleks Academy – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Academia Kleks           

În căutarea tatălui său dispărut, o fată aparent obișnuită acceptă invitația de a se înscrie la o universitate magică administrată de un profesor excentric.

Love Is Blind: Brazil: Season 4 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4         

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

20 IUNIE 2024

AMERICA’S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders – SERIAL NETFLIX – AMERICA’S SWEETHEARTS: Majoretele de la Dallas Cowboys          

Acest serial urmărește echipa de majorete de la Dallas Cowboys, începând cu audițiile și tabăra de antrenament și continuând până la finalul sezonului NFL 2023 – 2024.

The Accidental Twins – DOCUMENTAR NETFLIX – Gemeni din întâmplare

Două seturi de gemeni identici schimbați la naștere în Columbia își explorează complicatul trecut și noile identități în acest documentar captivant.

21 IUNIE 2024

Gangs of Galicia – SERIAL NETFLIX – Clanurile din Galicia    

Odată cu uciderea tatălui ei, o avocată descoperă că acesta avea o viață dublă și vrea să se răzbune infiltrându-se într-un cartel galician și apropiindu-se de șeful lui.

The Victims’ Game: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Jocul victimelor: Sezonul 2      

Fang Yi-jen se pregătește să înceapă o nouă viață alături de fiica sa, dar este implicat într-o crimă și devine principalul suspect.

Trigger Warning – FILM NETFLIX

O luptătoare dintr-un grup de comando al forțelor speciale se întoarce în orașul natal după moartea bruscă a tatălui și e luată în vizor de o bandă violentă.

22 IUNIE 2024

Rising Impact – SERIAL NETFLIX

Talentul înnăscut la golf al unui băiat este descoperit accidental de un jucător profesionist, iar băiatul pornește pe un drum care îl va propulsa în topul mondial.

25 IUNIE 2024

Kaulitz & Kaulitz – DOCUMENTAR NETFLIX – Kaulitz și Kaulitz         

Celebrii frați gemeni Tom și Bill Kaulitz ne dezvăluie viețile lor private din Los Angeles și Germania. Un reality-show amuzant și intim.

26 IUNIE 2024

Love Is Blind: Brazil: Season 4 – episoadele 5-8 – SERIAL NETFLIX – Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 4         

În acest sezon, persoane anterior logodite sau căsătorite explorează noi posibilități amoroase și leagă relații profunde fără a se vedea.

Worst Roommate Ever: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX – Colocatari de coșmar: Sezonul 2           

Îți cauți coleg de apartament? Când în viața reală au loc coșmaruri cu escroci, infractori și ucigași, disperarea poate aduce primejdii și chiar moartea în propria casă.

27 IUNIE 2024

Drawing Closer – FILM NETFLIX – Tot mai aproape           

Cu doar un an de trăit rămas, adolescentul Akito își găsește un sens în viață aducând bucurie unei fete bolnave în fază terminală, căreia i-au mai rămas șase luni.

That ’90s Show: Part 2 – SERIAL NETFLIX – Anii ’90: Partea 2         

Este vara anului 1996. Leia Forman s-a întors în subsolul casei bunicilor, împreună cu prietenii din Point Place. Sunt mai mari cu un an și, poate, mai înțelepți.

Unicorn Academy: Chapter 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Academia Unicornilor: Capitolul 2       

O constelație rară aduce o nouă magie pe Insula Unicornilor, iar Sophia încearcă să afle dacă există vreo legătură între aceasta și dispariția tatălui său.

28 IUNIE 2024

Òlòtūré: The Journey – SERIAL NETFLIX – Òlòtūré: Călătoria        

Lucrând sub acoperire ca prostituată în Nigeria, o tânără jurnalistă care vrea să denunțe corupția luptă pentru viața ei și încearcă să își croiască drum spre Europa.

Owning Manhattan – SERIAL NETFLIX – Așii imobiliari din Manhattan  

Acest documentar revelator analizează universul plin de farmec și adrenalină al afacerilor imobiliarelor cu mize mari din New York, avându-l în centru pe Ryan Serhant.

Savage Beauty: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Frumusețe sălbatică: Sezonul 2 

După fuga șefului de la Benghu Beauty, familia se luptă pentru controlul imperiului, iar fiecare dintre ei se zbate pentru propriul viitor.

The Mole: Season 2 – episoadele 1-5 – SERIAL NETFLIX – Cine e cârtița?: Sezonul 2         

Competiția se mută în Malaysia pentru un nou sezon cu răsturnări de situație, în timp ce concurenții îndeplinesc misiuni pentru bani, având și un sabotor în mijlocul lor.

ÎN CURÂND

Supacell – SERIAL NETFLIX – Supercelula      

Cinci oameni de rând din sudul Londrei descoperă că au puteri extraordinare, iar un bărbat care vrea să-și salveze iubita trebuie să-i convingă să lucreze în echipă.

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse: Season 1: Part 2 – SERIAL NETFLIX – The Seven Deadly Sins: Patru cavaleri ai apocalipsei: Sezonul 1: Partea 2

The Whirlwind – SERIAL NETFLIX – Vârtejul           

Premierul plănuiește să demaște corupția de la cel mai înalt nivel, dar ministrul adjunct al economiei i se opune, rezultând un conflict de proporții.

5 IULIE 2024

The Mole: Season 2 – episoadele 6-8 –  SERIAL NETFLIX – Cine e cârtița?: Sezonul 2         

Competiția se mută în Malaysia pentru un nou sezon cu răsturnări de situație, în timp ce concurenții îndeplinesc misiuni pentru bani, având și un sabotor în mijlocul lor.

12 IULIE 2024

The Mole: Season 2 – episoadele 9-10 –  SERIAL NETFLIX – Cine e cârtița?: Sezonul 2         

Competiția se mută în Malaysia pentru un nou sezon cu răsturnări de situație, în timp ce concurenții îndeplinesc misiuni pentru bani, având și un sabotor în mijlocul lor.


Titluri licențiate Netflix

1 IUNIE 2024

300

Battleship

Black Clover III

Chucky: Sezonul 1

Drinking Buddies

Happy Death Day

Jack Reacher: Never Go Back

Mama

New Amsterdam: Sezonul 4

Nocturnal Animals

Ouija

One-Punch Man: Sezonul 2

Real Steel

Safe House

Spider-Man: Into the Spider-Verse

The Mirror Has Two Faces

2 IUNIE 2024

Magic Mike’s Last Dance

ONE PIECE: Egghead

Shooting Stars

3 IUNIE 2024

Monster High: Sezonul 1

4 IUNIE 2024

Divergent

Mean Girls

RIDE ON TIME: Sezonul 6

The Divergent Series: Insurgent

6 IUNIE 2024

Ticket to Paradise

7 IUNIE 2024

Hit Man

The Lego Movie

The LEGO Movie 2: The Second Part

The LEGO Ninjago Movie

14 IUNIE 2024

The Conjuring

The Conjuring 2

15 IUNIE 2024

Black Clover IV

Fatal Attraction

Maximum Risk

The Fault in Our Stars

16 IUNIE 2024

Bad Neighbours 2

Boy Erased

Dracula Untold

Get Out

Jarhead

Jason Bourne

Neighbors

The Road to El Dorado

20 IUNIE 2024

Mrs. Harris Goes to Paris

22 IUNIE 2024

Kiss the Girls

24 IUNIE 2024

The Intern

28 IUNIE 2024

Instant Family

30 IUNIE 2024

The Smurfs: Sezonul 2

Articole similare

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Epistolar genevez. Student în Occident”, de Codruț Constantinescu! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă o invitație la GreenTech Film Festival 2018! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Filme europene într-o grădină de vară de pe litoral, între 1-7 august, la Cinemascop

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult