Stiri

Filme noi pe Netflix în august 2022

Un amestec de mitologie modernă și fantezie întunecată, vânători de vampiri în L.A. & triunghiuri amoroase în care nu vrei să fii. Cu alte cuvinte, în august avem: The Sandman, un serial fantasy bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, unde ficțiunea contemporană, drama istorică și legenda se împletesc subtil în diferite lumi și fire temporale; Day Shift, o comedie în care Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu, însă banala lui slujbă ascunde faptul că urmărește și ucide vampiri; Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Carter, Delhi Crime: Sezonul 2, Echoes, History 101: Sezonul 2, Kleo, Locke & Key: Sezonul 3, Look Both Ways, Lost Ollie, Me Time, Never Have I Ever: Sezonul 3, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie, Royalteen, The Cuphead Show!: Partea 2, The Girl in the Mirror, seria de filme Mission: Impossible, trilogia The Hangover, The Constant Gardener și multe altele.

 TITLURILE LUNII

 THE SANDMAN

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer.

| Showrunner: Allan Heinberg
Regizat de: Jamie Childs, Andrés Baiz, Louise Hooper, Mairzee Almas, Mike Barker, Coralie Fargeat
Scris de: Allan Heinberg, David S. Goyer, Neil Gaiman
| Bazat pe seria de benzi desenate de: Neil Gaiman 
| Producători executivi: Allan Heinberg, David S. Goyer, Neil Gaiman
Cu: Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai (cunoscută înainte ca „Kyo Ra”), John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young, Razane Jammal și Mark Hamill

DIN 5 AUGUST

 DAY SHIFT

Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri.

| Regizat de: J.J. Perry
Scris de: Shay Hatten, Tyler Tice
| Produs de: Shaun Redick, Yvette Yates Redick, Jason Spitz, Chad Stahelski    
| Producători executivi: Peter Baxter, Jamie Foxx, Charles J.D. Schlissel, Datari Turner, Alex Young
Cu: Jamie Foxx, Dave Franco, Snoop Dogg, Karla Souza, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey, Scott Adkins, Zion Broadnax

DIN 12 AUGUST

 LOVING ADULTS

Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Pare că Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârșit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitectal Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care și-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor și de familia lor? La fața locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă – și e dispusă să facă orice în privința asta.

| Regizat de: Barbara Topsøe-Rothenborg
| Scris de: Jacob Weinreich, Anders Rønnow Klarlund
| Bazat pe un roman de: Anna Ekberg
| Produs de: Marcella Linstad Dichmann
Cu: Dar Salim, Sonja Richter, Sus Wilkins, Mikael Birkkjær, Lars Ranthe, Morten Burian, Benjamin Kitter, Karoline Hamm și Natalï Vallespir Sand

DIN 26 AUGUST


Titluri originale Netflix:

1 AUGUST 2022

Big Tree City – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Orașul Arbori  

O echipă de animale eroice cu abilități speciale și vehicule rapide asigură siguranța orașului Arbori și rezolvă cele mai mari probleme ale comunității.

Café Minamdang – SERIAL NETFLIX – Minamdang Café        

O afacere suspectă care oferă serviciile unui presupus șaman atotștiutor atrage atenția unei inspectoare de poliție tenace.

2 AUGUST 2022

Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX – Ricardo Quevedo: Mâine va fi mai rău           

De la accese de furie în trafic, la certuri de cuplu în timpul pandemiei, comedianul Ricardo Quevedo analizează absurditatea situațiilor care ne pun răbdarea la încercare.

3 AUGUST 2022

Buba – FILM NETFLIX

Un escroc dintr-un orășel de provincie se alătură mafiei locale împreună cu fratele său, iar obsesia lui de a-și pune karma în echilibru ia o turnură agresivă, dar ilară.

Trainwreck: Woodstock ’99 – DOCUMENTAR NETFLIX – Fiasco: Woodstock ’99

În 1969, Woodstock promitea pace și muzică, dar relansarea sa din ’99 a însemnat trei zile de furie, revolte și daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă?

Don’t Blame Karma! – FILM NETFLIX – Ce vină are soarta?    

Sora sa admirată și iubitul ei din liceu încep să iasă împreună, așa că Sara, designer de modă, trebuie să decidă dacă nu cumva presupusul ei ghinion e de vină.

Good Morning, Verônica: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Bună dimineața, Verônica: Sezonul 2

Considerată moartă, Verônica face eforturi să dezlege misterele cultului religios care alimentează abuzurile și corupția din interiorul guvernului.

4 AUGUST 2022

KAKEGURUI TWIN – SERIAL NETFLIX

Hotărâtă să urce pe scara socială, Mary Saotome investește totul în ceea ce liceul ei de elită prețuiește cel mai mult: jocuri de noroc cu miză ridicată.

Lady Tamara – SERIAL NETFLIX – Marchiza Tamara Falcó         

În acest reality-show, în centrul atenției se află strălucitoarea viață mondenă a Tamarei Falcó, care se împarte între muncă, distracție și celebra ei familie.

Super Giant Robot Brothers – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Frații roboți supergiganți        

Gata cu cearta, să înceapă bătălia! Conduși de geniala lor inventatoare, frații roboți Luciosul și Fulger trebuie să apere Pământul de atacul monștrilor spațiali.

Wedding Season – FILM NETFLIX – Sezonul de nunți        

Presați de familie să-și găsească perechea, Asha și Ravi se prefac a fi împreună într-o vară plină de nunți, ca până la urmă sentimentele lor să devină reale.

5 AUGUST 2022

Carter – FILM NETFLIX – Vocea lui Carter         

Un bărbat se trezește fără amintiri. Ghidat de o voce misterioasă din dispozitivul pe care-l poartă în ureche, pornește într-o periculoasă misiune de salvare de ostatici.

Darlings – FILM NETFLIX – Dragele de ele

Badru speră ca soțul său violent să-și spele păcatele după ce renunță la băutură. Însă furia lui face ravagii, așa că ea și mama ei caută să se răzbune cumva.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie – FILM NETFLIX – Ascensiunea Țestoaselor Ninja: Filmul          

Tinerele țestoase și redutabilele lor puteri de ninja sunt puse la încercarea supremă când creaturi nemiloase din alt univers încearcă să dezlănțuie haosul absolut.

6 AUGUST 2022

Reclaim – FILM NETFLIX

Purtând pe umeri toate responsabilitățile familiale, o mamă se străduiește să găsească un apartament mai mare în locul celui devenit brusc neîncăpător.

8 AUGUST 2022

Code Name: Emperor – FILM NETFLIX – Nume de cod: Împăratul         

Un agent de contrainformații însărcinat cu incriminarea unui politician curat ca lacrima trebuie să decidă dacă mai există limite pe care nu este dispus să le depășească.

Team Zenko Go: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Echipa Zenko, hai!: Sezonul 2

Câini-roboți fugari, unchi somnambuli și puști ștrengari! Acești copii-eroi sub acoperire găsesc noi modalități de a se face utili în orașul Armonia.

9 AUGUST 2022

I Just Killed My Dad – DOCUMENTAR NETFLIX – L-am omorât pe tata   

Anthony Templet și-a împușcat tatăl, fără a nega crima. Însă motivele lui au fost mult mai complexe, iar ramificațiile lor profunde nu s-au limitat la o singură familie.

10 AUGUST 2022

Bank Robbers: The Last Great Heist – DOCUMENTAR NETFLIX – Jefuitorii de bănci: Ultimul mare jaf    

Autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explică în detaliu, în interviuri sincere, cum și de ce au executat această operațiune radicală din 2006.

Heartsong – FILM NETFLIX – Cântecul inimii

La o nuntă care scapă de sub control, un muzician nomad se îndrăgostește de mireasă, care se ceartă cu familia ei. Acum, el trebuie să-i salveze viața.

Iron Chef Brazil – SERIAL NETFLIX – Iron Chef: Brazilia      

Bun venit la Iron Chef: Brazilia! În această competiție culinară, tinere talente înfruntă cei mai mari iscusiți chefi ai Braziliei pentru titlul râvnit: Legenda de Oțel.

Indian Matchmaking: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Căsătoriile aranjate între indieni: Sezonul 2  

Sima Taparia, pețitoarea preferată a tuturor, se întoarce cu un alt sezon în care ajută clienți eligibili, excentrici și nerăbdători să-și găsească perechea.

Instant Dream Home – SERIAL NETFLIX – Renovări uluitoare      

O echipă de renovare rapidă își asumă riscuri mari și face planuri minuțioase pentru a transforma de sus până jos casele unor familii, în doar 12 ore.

Locke & Key: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Locke & Key: Sezonul 3         

În captivantul ultim capitol al serialului, familia Locke descătușează și mai multă magie în confruntarea cu un nou inamic demonic, care e hotărât să pună mâna pe chei.

School Tales The Series – SERIAL NETFLIX – Școala blestemată: Serialul   

Orori inimaginabile bântuie pe coridoarele liceului în această antologie cu povești cu fantome, semnată de regizori thailandezi cu experiență în producțiile horror.

11 AUGUST 2022

DOTA: Dragon’s Blood: Book 3 – SERIAL NETFLIX – DOTA: Sângele dragonului: Cartea 3

A venit momentul ca acești războinici curajoși să învingă un inamic neînduplecat. Însă va putea sacrificiul suprem să aștearnă pacea în toate lumile posibile?

Stay on Board: The Leo Baker Story – DOCUMENTAR NETFLIX – Skateboarder: Povestea lui Leo Baker

Leo Baker, skateboarder de renume, ne împărtășește secretele ascensiunii sale și presiunea imensă la care a fost supus pentru a-și ascunde identitatea de gen.

12 AUGUST 2022

13: The Musical – FILM NETFLIX – 13: Musicalul  

După ce se mută de la New York în Indiana din cauza divorțului părinților, un școlar inteligent e hotărât să organizeze cel mai tare bar mitzvah din câte s-au văzut.

A Model Family – SERIAL NETFLIX – O familie model

După ce a furat, fără să vrea, bani de la un cartel, un profesor sărac descoperă că singura modalitate de a-și salva familia distrusă este să devină curier de droguri.

Never Have I Ever: Season 3 – SERIAL NETFLIX – Niciodată nu am…: Sezonul 3

Posibil ca Devi și prietenele ei să fi pus singurătatea în cui! Dar vor afla că relațiile vin la pachet cu revelații despre sine și cu dramă cât cuprinde.

15 AUGUST 2022

Deepa & Anoop – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Împreună cu elefănțica ei care își poate schimba culoarea, o fetiță veselă creează muzică și are parte de bucurie și peripeții la pensiunea Mango a familiei ei.

16 AUGUST 2022

UNTOLD: VOLUME 2 – Untold: The Girlfriend Who Didn’t Exist – DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE – Povești din sport: Prietena care nu exista      

De la Notre Dame la NFL, viitorul fotbalistic al lui Manti Te’o părea asigurat. Asta până când o relație secretă online i-a dat peste cap viața și cariera.

17 AUGUST 2022

High Heat – SERIAL NETFLIX – Flăcările pasiunii        

Când indiciile legate de uciderea fratelui său îl fac să se alăture unei brigăzi de pompieri, Poncho descoperă dragostea, o familie, dar și un criminal în serie.

Look Both Ways – FILM NETFLIX – În ambele sensuri       

În noaptea dinaintea absolvirii, un test de sarcină îi împarte viața lui Natalie în două realități paralele. Ce-i rezervă oare viața și iubirea?

Royalteen – FILM NETFLIX

O adolescentă încearcă să-și ascundă trecutul plin de scandaluri și un mare secret atunci când începe o neașteptată poveste de dragoste cu prințul moștenitor.

Unsuspicious – SERIAL NETFLIX – Lipsă acută de suspecți         

Păcălite de un playboy, trei femei și familiile lor ajung la reședința lui ca să caute răspunsuri și trebuie să rămână pentru investigație când bărbatul este găsit mort.

18 AUGUST 2022

He-Man and the Masters of the Universe: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – He-Man și stăpânii universului: Sezonul 3     

Cum Skeletor este hotărât să controleze universul, He-Man și echipa sa de eroi curajoși trebuie să-și împlinească destinele. Să înceapă bătălia pentru puterea supremă!

Inside the Mind of a Cat – DOCUMENTAR NETFLIX – În mintea pisicilor       

Experții în pisici pătrund în mintea felinei pentru a dezvălui adevăratele abilități ale jucăușului animal de companie, în acest documentar captivant și drăgălaș.

Tekken: Bloodline – SERIAL NETFLIX – Tekken: Legături de sânge    

După ce își pierde casa din cauza unui dușman de temut, un aprig luptător este antrenat de entuziastul său bunic și așteaptă ocazia de a se răzbuna.

19 AUGUST 2022

Echoes – SERIAL NETFLIX – Ecouri 

Gemenele identice Leni și Gina și-au inversat identitățile în secret încă din copilărie. Dar viața lor este dată peste cap când una dintre surori dispare.

Glow Up: Season 4 – SERIAL NETFLIX – Glow Up: Sezonul 4   

Zece noi concurenți își testează limitele creativității în timp ce parcurg diverse provocări în speranța că vor deveni celebri în domeniul machiajului.

Kleo – SERIAL NETFLIX

După căderea Zidului Berlinului, o fostă spioană din Germania de Est este hotărâtă să afle cine și de ce a trădat-o și își folosește abilitățile letale pentru a se răzbuna.

The Cuphead Show!: Part 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – The Cuphead Show!: Partea 2           

Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

The Girl in the Mirror (Alma) – SERIAL NETFLIX – Alma   

Suferind de amnezie după un bizar accident în care au murit majoritatea colegilor ei, Alma vrea să afle ce s-a întâmplat în ziua respectivă și să-și recapete identitatea.

The Next 365 Days – FILM NETFLIX – Următoarele 365 de zile         

20 AUGUST 2022

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar – FILM NETFLIX – Alchimistul de Oțel: Răzbunarea        

În această continuare a primului lungmetraj, frații Elric întâlnesc cel mai puternic adversar de până acum, un criminal în serie singuratic, cu o cicatrice pe frunte.

22 AUGUST 2022

Ridley Jones: Sezonul 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

23 AUGUST 2022

Chad and JT Go Deep – SERIAL NETFLIX – Chad și TJ o iau în serios      

În acest savuros serial de comedie cu farse, activiștii Chad și JT, doi buni prieteni, încearcă să promoveze spiritul pozitiv și armonia în cadrul comunității.

UNTOLD: VOLUME 2 – Untold: The Rise and Fall of AND1- DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE – Povești din sport: Ascensiunea și decăderea AND1  

Inspirându-se din jocul de baschet stradal din New York, brandul AND1 a transformat vedete sportive locale în staruri internaționale. Atunci cum de s-a prăbușit?

24 AUGUST 2022

Lost Ollie – SERIAL NETFLIX – Ollie s-a pierdut          

O jucărie îl caută în lung și-n lat pe băiețelul care a pierdut-o. Un serial pentru întreaga familie, inspirat din cartea „Odiseea lui Ollie”.

Mo – SERIAL NETFLIX – Viața lui Mo    

În Texas, Mo se zbate intre două culturi, trei limbi și o cerere de azil în așteptare, în timp ce se străduiește să își întrețină familia palestiniană.

Queer Eye: Brazil – SERIAL NETFLIX – Queer Eye: Brazilia    

Celebrul și optimistul serial despre schimbări uluitoare ajunge în Brazilia cu alți cinci fabuloși și transformări și mai îndrăznețe, însoțite de râsete și lacrimi.

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee – DOCUMENTAR NETFLIX – John McAfee: O lume nebună

Un documentar despre John McAfee, pionier în domeniul tehnologiei, și despre perioada nebună petrecută ca fugar. Cu filmări neprelucrate și interviuri cu programatorul.

Selling The OC – SERIAL NETFLIX – Orange County e de vânzare 

Oppenheim Group se extinde în Orange County, unde echipa complet nouă de agenți imobiliari le prezintă clienților celebri proprietăți luxoase de pe malul oceanului.

Under Fire – SERIAL NETFLIX – În focuri          

În Unitatea Est, o echipă unită de pompieri încearcă să se descurce cu jobul periculos și stresant, problemele personale și eșecurile profesionale.

Watch Out, We’re Mad – FILM NETFLIX – Atenție, nu ne supărați!

Înstrăinați timp de 25 de ani, doi frați se reunesc pentru a înfrunta o bandă de motocicliști feroce și pentru a recupera iubita mașinuță dune buggy a tatălui lor.

25 AUGUST 2022

Angry Birds: Summer Madness: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 3         

Păsările adolescente Red, Chuck, Bomb și Stella fac ravagii în Tabăra Așchiuță împreună cu prietenii lor înaripați într-o vară plină de peripeții!

History 101: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX – Pastila de istorie: Sezonul 2   

Micile lecții de istorie revin, de data aceasta pentru a ne descrie cum stă treaba cu drogurile psihedelice, armele cu laser și chiar apa îmbuteliată.

Rilakkuma’s Theme Park Adventure – SERIAL NETFLIX – Aventurile lui Rilakkuma în parcul tematic     

Ursulețul Rilakkuma și simpaticii lui prieteni se distrează din plin la parcul de distracții, care se închide definitiv de mâine!

That’s Amor – FILM NETFLIX – Așa-i amorul   

După ce serviciul și relația ei se încheie în aceeași zi, Sofia o ia de la zero. Ea întâlnește un bucătar spaniol atrăgător, care ar putea fi condimentul ce îi lipsea.

26 AUGUST 2022

Drive Hard: The Maloof Way – SERIAL NETFLIX – Service Maloof

Membrii familiei Maloof, pasionați de mașini și cascadori, își folosesc pasiunea și îndemânarea pentru a construi motoare și pentru a realiza isprăvi nebunești la volan.

Ludik – SERIAL NETFLIX

Pentru a salva un membru al familiei răpit, un magnat al mobilei se folosește de operațiunea sa secretă de contrabandă cu diamante pentru a transporta arme peste graniță.

Me Time – FILM NETFLIX – Timp pentru mine       

Cu familia plecată, un tată casnic devotat își acordă timp pentru sine după ani de zile, pornind într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreț.

Seoul Vibe – FILM NETFLIX

În zilele premergătoare Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988, un grup de șoferi și mecanici lucrează sub acoperire pentru a deconspira o rețea de spălare de bani.

29 AUGUST 2022

Mighty Express: Season 7 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Mighty Express: Sezonul 7    

Nate, Licurici și restul trenulețelor încing șinele pentru a oferi mai multe livrări palpitante, misiuni speciale și lecții plăcute despre calea ferată.

Under Her Control – FILM NETFLIX – Control

O tânără ambițioasă are un aranjament neobișnuit cu șeful ei carismatic. Dar când îndoielile apar, ar putea fi prea târziu pentru a se mai retrage.

30 AUGUST 2022

I AM A KILLER: Season 3 – DOCUMENTAR NETFLIX – SUNT UN UCIGAȘ: Sezonul 3

În timp ce își ispășesc pedeapsa, deținuții vorbesc despre crimele comise și despre felul în care faptele lor au distrus diverse vieți, printre care și a lor.

UNTOLD: VOLUME 2 – Untold: Operation Flagrant Foul – DOCUMENTAR NETFLIX, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE – Povești din sport: Operațiunea Fault flagrant 

La ani de zile după ce a ispășit pedeapsa pentru că a pariat pe meciurile pe care le-a arbitrat, fostul arbitru NBA Tim Donaghy povestește despre acea schemă de pariuri.

31 AUGUST 2022

Club América vs Club América – DOCUMENTAR NETFLIX

Acest serial documentar analizează trecutul și prezentul clubului de fotbal America, cel mai plin de succes, dar și cel mai controversat din Mexic.

Family Secrets – SERIAL NETFLIX – Tensiuni în familie      

În ziua nunții lor, o studentă la medicină și un chirurg plastician bogat descoperă o rețea de secrete și minciuni care leagă cele două familii.

I Came By – FILM NETFLIX – Am trecut pe acolo     

Un artist graffiti care ia în vizor casele celor bogați descoperă un secret șocant, care pune în pericol viețile celor din jurul lui.

ÎN CURÂND

Delhi Crime: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Crima din Delhi: Sezonul 2    

Un lanț de crime deosebit de macabre sugerează revenirea unei bande criminale de temut, iar polițista Vartika conduce cazul sub presiunea presei și a publicului.

Heads Up! – JOC NETFLIX

Joacă-te cu pachete de cărți bazate pe titlurile tale favorite Netflix. Cheamă-ți câțiva prieteni și lasă distracția să înceapă!

Immortality – JOC NETFLIX

O starletă dispărută. Filmele ei nelansate. Investigează operele de cinema pierdute pentru a dezvălui secretele din spatele dispariției ei.

Partner Track – SERIAL NETFLIX – O avocată promițătoare         

Ingrid Yun luptă să devină parteneră la o firmă de avocatură de elită din New York, păstrând busola morală și echilibrul între dragoste, prieteni și îndatoriri familiale.

Rival Pirates – JOC NETFLIX

Fă-i să meargă pe scândură! Navighează, trage cu tunul și evită capcanele pentru a găsi comori înaintea dușmanilor tăi, în această aventură captivantă.

Twelve Minutes – JOC NETFLIX

Atinge ecranul și trage pentru a scăpa de un coșmar în buclă temporală. Acest thriller interactiv prezintă vocile lui James McAvoy, Daisy Ridley și Willem Dafoe.


Titluri licențiate Netflix:

1 AUGUST 2022

Case 39

Clueless

Emily Bronte’s Wuthering Heights

Equilibrium

LEGO Friends: Heartlake Stories: Limited Series – episodul 4

Little Fockers

Mean Girls

Meet the Fockers

Military Wives

Mission: Impossible

Mission: Impossible II

Mission: Impossible III

Mission: Impossible – Rogue Nation

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Mission: Impossible – Fallout

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

The Heartbreak Kid

Top Gun

2 AUGUST 2022

Munich

13 AUGUST 2022

Brooklyn Nine-Nine: Sezonul 8

16 AUGUST 2022

About Time

Back to the Future

Back to the Future Part II

Brawl in Cell Block 99

High Plains Drifter

Paul

Pitch Perfect 2

The Big Lebowski

The Constant Gardener

The Mummy

20 AUGUST 2022

DREAMLAND

25 AUGUST 2022

The Hangover

The Hangover: Part II

The Hangover: Part III

Articole similare

Spectacole Teatrul Arte dell Anima: săptămâna 21-27 martie

Jovi Ene

Top 5 filme văzute pe Netflix în iulie 2019

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (8 – 14 februarie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult