Stiri

Evenimentele Editurii Adenium la Salonul de Carte Bookfest Iași

bookfest_iasiEditura Adenium vă invită la prima ediție a Salonului de Carte Bookfest Iași, ce se desfășoară în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traduceri Iași – FILIT.

În perioada 25-27 octombrie 2013, în Sala Pașilor Pierduți a Universității „Al.I Cuza” din Iași, cititorii vor putea avea „parte de carte” bună, la prețuri mici, dar mai ales se vor putea bucura de privilegiul de a-i întâlni pe unii dintre cei mai apreciați autori ai momentului.

Editura Adenium își așteaptă prietenii cu oferte promoționale, cu noutăți editoriale, cu lansări de carte și cu alte surprize.

Programul evenimentelor marca Adenium:

Duminică, 27 octombrie, ora 14.00

Lansare de carte: Submarinul karmei de Paul Gorban

Invitați, alături de autor: Liviu Antonesei și Claudiu Komartin

FB SUBMARINUL KARMEI LANSARE

Duminică, 27 octombrie, ora 15.00

Lansare de carte: Amintirile unui însingurat de Nicolae Sirius

Invitați, alături de autor: Liviu Antonesei și Loredana Opăriuc

sirius fb

Evenimentele vor avea loc în spațiul amenajat special pentru lansări, în cadrul Salonului de Carte Bookfest Iași.

Intrarea va fi liberă; program zilnic – între orele 10.00 şi 20.00.

Salonul de Carte Bookfest Iași se desfășoară sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași și Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București.

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: Murder Mystery 2, Beef

Jovi Ene

Seriale cu gust în august pe Netflix România!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (18 – 24 iulie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult