Stiri

A doua ediție a târgului de carte second-hand pentru adulți, Bookisit+

A doua ediție a târgului de carte second-hand pentru adulți, Bookisit+, va avea loc sâmbătă, 23 februarie, 11:00-18:00, la Lente Arcului.

Prietenos cu oamenii și natura, conceptul Bookisit a fost construit în jurul valorilor #reread #reuse #reduce #recycle. Târgul Bookisit+ își propune să aducă laolaltă iubitori ai cărții și pasionați de socializare culturală pentru o zi de târguială de merinde pentru minte.

Ai cumpărat o carte, ai citit-o, a rămas pe raftul bibliotecii tale nedeschisă a doua oară. Dar ştii şi tu că multe poveşti merită să fie recitite. Oferă şansa asta cărţilor tale, vinde-le la Bookisit+! Pentru mai multe detalii, citește regulamentul aici.

Ai vrut să cumperi cartea, dar ai amânat şi nu ai mai găsit-o nicăieri. Bookisit+ e oportunitatea de a o găsi pe cea care ţi-a scăpat, ori de a vedea altele pe care nici nu ştiai că le cauţi!

Orice ai alege, vino la Bookisit+ ca să cunoşti oameni pasionaţi de cărţi. Exact ca tine.

Intrarea la târg și participarea la ateliere sunt gratuite! Intră pe pagina evenimentului, pentru a fi la curent cu oferta de cărți și activități din ziua târgului.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (6 – 12 iunie 2016)

Jovi Ene

O contributie esentiala privind statutul religiei in modernitatea tirzie

Jovi Ene

2021: Filme noi in fiecare saptamana pe Netflix

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult