Stiri

Editura Polirom: aproximativ 10.000 de volume la Bookland

Editura Polirom este prezenta la prima editie a Tirgului de Carte Bookland cu aproximativ 10.000 de volume.

Titlurile aparute in cel mai recent proiect, colectia „Top 10+” (Padurea norvegiana de Haruki Murakami, Minunata lume noua de Aldous Huxley, Desertul tatarilor de Dino Buzzati, Jucatorul de F.M. Dostoievski, Cum sa uiti o femeie de Dan Lungu, Complexul lui Portnoy de Philip Roth, Sa cunosti o femeie de Amos Oz, Cititorul de Bernhard Schlink, Intoarcerea huliganului de Norman Manea, Lolita de Vladimir Nabokov, Aleph de Jorge Luis Borges), cele mai noi volume traduse in colectia „Chic”La cumparaturi cu Minnie de Sophie Kinsella, Galerista de Wendy Holden si Fetele de inghetata de Dorothy Koomson –, cele aproximativ 40 de traduceri din literatura universala aparute anul acesta in colectia „Biblioteca Polirom” (bestsellerul spaniol al anului 2010 – Iubirile croitoresei de Maria Duenas, una dintre marile sur­­prize ale literaturii daneze contemporane – Biblioteca umbrelor de Mikkel Birkegaard, integrala prozei scurte a lui John Cheever s.a.), dar si cele mai noi volume de interes pentru iubitorii de literatura romana (cartile din seria de autor „Marta Petreu”, cel mai recent roman al lui Dan Lungu, In iad toate becurile sint arse, romanul Noptile Patriarhului de Tatiana Niculescu Bran, romanul Dupa-amiaza cu o nimfomana pe virful muntelui Parang de Eugen Serbanescu), acestea sint doar citeva dintre volumele care compun oferta pe care cititorii o pot regasi la standul Polirom din cadrul Bookland.

Un numar impresionant de titluri din sfera nonfiction – volume dedicate dezvoltarii personale (Cum sa identifici si sa-ti perfectionezi stilul de management de Ichak Kalderon Adizes), carti pentru invatarea limbilor straine (Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular de Orlando Balas, Cristel Balas), parenting (8 metode eficiente pentru educarea copiilor de Helene Renaud, Jean-Pierre Gagne) si carti practice (Teste si exercitii pentru dezvoltarea inteligentei de Marc Caudal, Yann Caudal) – completeaza oferta de beletristica.

De asemenea, cei care vor ajunge in acest weekend la Afi Palace Cotroceni vor putea achizitiona de la standul editurii si cele mai noi volume din seriile de autor: Octavian Paler (Viata pe un peron), N. Steinhardt (Eseu despre o conceptie catolica asupra iudaismului. Iluzii si realitati evreiesti), Orhan Pamuk (Viata cea noua), Vladimir Nabokov (Vrajitorul), Doris Lessing (Carnetul auriu), Gunter Grass (Secolul meu), Henry Miller (Tropicul Capricornului), Jose Saramago (Calatorie prin Portugalia).

Standul Polirom la Bookland: parter (linga cafeneaua Starbucks)

Bookland are loc in perioada 15-17 aprilie, la Afi Palace Cotroceni (B-dul Vasile Milea nr. 4, Bucuresti). Programul de vizitare: vineri, 15 aprilie: 10.00-23.30 / simbata, 16 aprilie: 10.00-09.59 AM / duminica, 17 aprilie: 10.00-23.30

Articole similare

Noutățile editurilor Nemira și Nemi în toamna 2018

Jovi Ene

Fragment din ”Imperiul Pisicilor”, de Alex Tocilescu

Jovi Ene

Concurs: Câştigă o invitaţie la filmul „Despre oameni şi melci”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult