Stiri

Editura Nemira sărbătorește 25 de ani de plăcerea lecturii

Nemira25Anul acesta, editura Nemira împlinește 25 de ani de la înființare și, cu această ocazie aniversară, lansează o sărbătoare a cărții și a lecturii dedicată cititorilor care ne-au fost alături de-a lungul anilor prin campania Super-cititorii Nemira.

În cadrul acestei campanii, îi invităm pe toţi iubitorii de carte la un maraton aniversar ce cuprinde o călătorie înapoi în timp prin arhiva și istoria editurii Nemira, cu testimoniale, interviuri, concursuri, quizuri și multe surprize pe evenimentul Facebook creat special pentru a sărbători un sfert de secol de plăcerea lecturii.

Marea provocare va fi găsirea unui SUPER-CITITOR după completarea Reading checklist-ului cu bestselleruri marca Nemira, în care participanții trebuie să ne dovedească super-puterile lor de lectură ca să câștige o bibliotecă de 100 de cărți.  (Regulamentul este disponibil pe nemira.ro)

De asemenea, în perioada următoare, vor urma super-concursuri cu cărți, tot pentru cititorii Nemira, atât pe Filme-cărți.ro, cât și pe alte bloguri partenere.

Stați aproape și înscrieți-vă totodată și în competiția SUPER-CITITOR!

800p850

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: Enola Holmes, Over the Moon

Jovi Ene

Expozitia celei de-a patra promotii a Scolii de Poetica Fotografica “Francisc Mraz”

Jovi Ene

Institutul Cultural Roman din Berlin sustine prezenţele româneşti la unul dintre cele mai mari festivaluri de film din lume

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult