Stiri

Editura All: Cele mai vândute cărți la Gaudeamus 2014

Top Blog 700x700Chiar dacă s-a încheiat acum câteva zile, ca un festin delicios sau ca o întâlnire memorabilă, Gaudeamus 2014 se prelungește în fotografii, amintiri și, de ce nu, bilanțuri. Topul preferințelor cititorilor care ne-au călcat pragul poate fi ușor poziționat sub umbrela „ALL inclusive”:

– Pe locul întâi cu coroniță (de preferat, cu pălărie cu boruri) se situează ghidul femeii de nota 10 întocmit cu conștiinciozitate de Hedi Hoka.

– „A fost odată ca niciodată”, povestea primarului care trage cu ochiul pe sub ușă la picioarele senzualei sale secretare nu-și putea avea locul decât în centrul interesului, dar nu pentru senzaționalul știrii, ci pentru farmecul și delicatețea scriiturii.

– Cu „Pisicile războinice” lucrurile sunt mult mai simple. Fără drept de apel sau artificii critice, copiii vizitau „Pisicile” la stand și le îmbrățișau cu drag, nerăbdători să le ia acasă.

– „Busola plăcerii” ne face cunoștință cu modul de a gândi al… creierului nostru. Dacă uneori pare că suntem doar rezultatul unui epxeriment, de data aceasta avem ocazia să intrăm în laboratorul în care se iau deciziile.

– Psihiatrul Florin Tudose i-a „consultat” pe Băsescu, Iliescu şi candidaţii la prezidenţiale Victor Ponta si Klaus Iohannis, dar și pe restul figurilor importante din peisajul politic românesc. Rezultatul este de domeniul… psihopoliticii.

Sursa: Allcafe.ro.

bnr FB Timeline 123

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (18 – 24 decembrie 2017)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (8 – 14 decembrie 2014)

Jovi Ene

Scurt filmAT

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult