Editorial Recomandat

Top 10 flori folosite în filme [infografic]

Dacă tot suntem spre sfârșitul Lunii Femeii, Lunii florilor, lunii în care apare primăvara, m-am gândit să nu ratez momentul de a vă prezenta un infografic pe care l-am găsit acum ceva timp și pe care nu vi l-am arătat. Este vorba despre Flori în filme, așadar are oarecare înrudire cu profilul blogului nostru, ”despre filme și cărți”.
Desigur, flori găsim în aproape orice film: un îndrăgostit îi dăruiește iubitei sale, un cuplu se plimbă într-un luminiș, plin de flori de munte, cineva intră într-o florărie sau flori devenite doar un decor, dintr-o glastră. Mai mult, să nu uităm numeroasele filme despre sau cu grădinari. Cu toate acestea, sunt anumite filme în care florile nu sunt numai decor, ci au și un rol important în desfășurarea întregului scenariu.

O parte dintre ele le veți descoperi aici, în acest infografic, fie că este vorba despre trandafirul din American Beauty, frumusețea colorată a florilor din The Wizard of Oz sau de trandafirii pictați de Alice în filmul lui Tim Burton, Alice in Wonderland. Ba chiar, neașteptat, descoperim aici și un film al maestrului Hitchcock, Vertigo. Poate ar fi trebuit ca acest infografic să aibă și imagini din filmele respective, dar ne mulțumim cu imaginația, amintirile și chiar dorința de vizionare a celor care citesc acest articol:

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

32 de diferențe dintre cărțile și filmele pentru copii

Jovi Ene

Dresură de lei, de Ioana Revnic

Jovi Ene

Pata violetă, de Dan Miron

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult