Editorial

Radio “Shalom Romania”

Din 10 ianuarie 2011 a inceput programul emisiunilor de autori la radioul comunitar SHALOM ROMANIA.

Va puteti conecta pe situl: www.jcc.ro si veti putea urmari on line emisiunile realizate atat de catre membrii Centrelor Comunitare Evreiesti din Bucuresti si din alte orase ale tari, dar si de catre prieteni apartinand altor religii si etnii din Romania. De la povesti de viata, la actualitati culturale, la crampeie de intelepciune, la cafeneaua evreiasca, la taifasuri, la experiente privind cresterea si educarea copiilor, la sfaturi medicale…toate condimentate cu multa muzica de toate felurile si pentru toate gusturile. Invitati interesanti in direct: pe linie telefonica sau in persoana…totul realizat din suflet de catre voluntari care – cu siguranta –  au ce sa comunice ascultatorilor lor, prieteni vechi si cu siguranta prieteni in devenire.

Pe situl indicat veti gasi playerul audio si video, dar veti putea afla si programul emisiunilor saptamanale. Ascultatorii pot sa-si exprime parerile, criticile si propunerile privind programele Radioului SHALOM ROMANIA, conectandu-se pe messengerul yahoo “shalom_romania” indicat pe site.

Delia la radio

Prima saptamana de emisie a fost o experienta interesanta, fiecare dintre “radiofonisti” a fost mai mult sau mai putin cotropit de emotii si fiecare a fost primit la iesirea din studioul de emisie cu flori si bomboane, dar au fost si stropiti din belsug cu apa, spre belsug si succese viitoare! In afara “profesorului de butoane”, toti colaboratorii sunt neprofesionisti, dar fara doar si poate, dornici si capabili sa se perfectioneze.

Si acum trebuie sa va spun ca sustin si eu  un program de o ora, in fiecare luni, de la 18 la 19, intitulat “Pe coada de matura”, in calitate de vrajitoare care aduce in spatiul virtual informatii din lumea magica a filmului, cartii, spectacolului si muzicii.

Va astept cu drag printre ascultatorii postului de Radio “SHALOM ROMANIA”.

Articole similare

Albert Nobbs (2011) – 2

Delia Marc

Cele mai bune 3 cărți citite în 2022 de editorii Filme-cărți.ro

Jovi Ene

De la negaţionism la prostie: George Bernard Shaw

Codrut

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult