Editorial Recomandat

Personajele din “Marele Gatsby”

GATSBY_LEO-DICAPRIONu mai este mult până când pe marile ecrane va apărea o nouă ecranizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald, ”The Great Gatsby” (”Marele Gatsby”). Dacă mulți dintre noi au rămas fermecați de romanul clasic, nu mai puțini au rămas fideli și ecranizării din 1974, care i-a avut în prim-plan pe Robert Redford și Mia Farrow. Ce splendoare, ce frumusețe, cât dramatism, în acest film, care probabil nu va fi întrecut nici în 2013.

Dar să nu anticipăm! The Great Gatsby (2013), în regia lui Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio și Carrey Mulligan în rolurile principale, va fi lansat pe 10 mai 2013 în Statele Unite și va fi prezentat și în prologul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, pe 15 mai 2013. Nu știm cum va fi, dar e suficient să vedem clasicul pentru a ne da seama că trebuie să fie mult, mult mai bun pentru a ne impresiona.

Ceea ce vedeți mai jos este trailerul filmului, dar și un infografic ce reprezintă o viziune simplificată a conexiunilor dintre personajele viitorului film:

Marele Gatsby

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Fragment în avanpremieră: ”Obiecte pierdute”, de Brooke Davis

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele cinci cărți ”Teste de inteligenţă IQ-7”, de Philip Carter! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Fragment în avanpremieră: ”Imperiul fetelor bătrâne”, de Liliana Corobca

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult