Editorial Recomandat

Mad Max Day Out

Mad Max: Drumul Furiei„, cel de-al patrulea film al legendarei francize create de regizorul George Miller, cea mai recenta incursiune in universul exploziv al lui Max Rockatansky, isi face loc pe ecranele romanesti incepand cu 15 mai.

Evenimentul de pre-lansare al filmului intitulat sugestiv „Mad Max Day Out„, la care am avut placerea sa participam, ne-a surprins placut prin inedit si originalitate. Sambata, 9 mai, pe o vremea superba si cu promisiunea unei zile de neuitat am descins pe pe circuitul de off-road de la Ciolpani.

Alaturi de organizatorii de la Freeman Entertainment, gazde primitoare si mai ales rabdatoare ne-au fost Top Cross TCS, Suzuki România, Titan Machinery si clubul de off-road CORB 44. Dupa familiarizarea cu locatia, gazdele si musafirii din show-biz, fotografiile la panoul Mad Max au capatat o stralucire aparte dupa aparitia profesionistilor off road si motocross.

Pilotul Adian Raduta si ai sai coechipieri ne-au delectat cu un spectacol demonstrativ pe traseul motocross, sarituri spectaculoase, noroi zburand in aer, culoare si adrenalina, pe care fiecare spectator se straduia sa le imortalizeze in fotografii sau filmulete, dupa talent, dotare si echipament. Cei mai curajosi dintre invitati s-au bucurat si de o tura pe moto, pe circuit, in spatele/compania pilotului ales, bucuria si satisfactia la finalul cursei umbrind cu desavarsire grosimea noroiului depus pe haine, pe durata „plimbarii”.

Surprizele placute au continuat pe traseul special amenajat pentru off -road, alaturi de Vali Dutu si Nicu Stancu de la CORB 44 (Club Off-Road Bucuresti), alaturi de care am savurat o scurta, dar palpitanta experienta in masini de teren. Fondat în 2008, CORB44 isi imparte activitatile în doua ramuri, cea sportiva si cea in care intra actiunile umanitare si de ecologizare. O parte dintre membri concureaza in Campionatul National de Off-Road, iar in acest an clubul din Bucuresti va organiza si o etapa de campionat, CORB 44 Adventure Days (3-6 septembrie in Targoviste).

Tot prin amabilitatea organizatorilor, doritorii au avut ocazia sa testeze calitatile modelului Suzuki Vitara in off-road, precum si un spectaculos tractor articulat pe roti cu tractiune integrala, Case IH Steiger 600 HD, pus la dispozitie de Titan Machinery, unic importator si distribuitor al marcii de utilaje agricole Case IH în România. Frumos, tunat, stralucitor, impunator, nou, si mai ales rossssuuu pasion, numai bun de imortalizat pentru culoare in fotografii!!!!

Multumim Freeman Entertainment pentru o zi de neuitat, pentru actiune si cascadorii. Asteptam cu mult interes „Mad Max: Drumul Furiei” pentru a ne compara experientele.

Articole similare

Ana Blandiana – La aniversară

Jovi Ene

Asteptandu-l pe Jovi (Godot) :)

Delia Marc

Lansarea volumului „Prequel”, de Radu-Ilarion Munteanu

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult