Editorial Recomandat

Ce cărți au citit bloggerii români în 2013

books-042Cunoscutul blogger Chinezu a avut frumoasa inițiativă de a ”construi” o biblitecă a bloggerului român. A pus bloggerii să spună câte cărți au citit în anul 2013, care este topul 10 personal, pentru a putea apoi să centralizeze, să adune și să realizeze un frumos infografic cu concluziile unui adevărat studiu de piață.

Eu personal îmi publicasem propriul top înainte să apară această inițiativă, dar mi-a făcut plăcere să particip și eu, sperând să popularizez cei câțiva autori români ce apar pe lista mea. Concluziile ”bibliotecii bloggerului român” le găsiți mai jos. Eu personal sunt mulțumit că au participat mulți bloggeri (123 la număr), chiar dacă majoritatea nu aparțin lumii literare, ci au bloguri generaliste; sunt dezamăgit că se citește prea puțină literatură românească și că, atunci când aceasta este citită, se citește Alina Nedelea, o carte lipsită de prea multă valoare literară (părerea mea).

(Chiar dacă rugămintea a fost ca acest infografic să fie publicat în data de 4 martie, am așteptat câteva zile datorită altor obligații, dar și faptului că nu publicăm astfel de articole decât în week-end.)

biblioteca_bloggerului_roman_infografic

Articole similare

17 cărți de citit în ianuarie

Jovi Ene

Top 10 cele mai bune filme văzute în 2014

Jovi Ene

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în februarie 2018

Jovi Ene

1 comment

Ada 10 martie 2014 at 10:36

Observ ca “blogerul roman” citeste tot ce e la moda si tot ce se ecranizeaza…

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult