Editorial Recomandat

8 discursuri memorabile de la Premiile Oscar

Benigni ReutSunt mulți pasionați ai premiilor de la Hollywood, care, pe lângă vizionarea filmelor, pe lângă acordarea de note sau publicarea de recenzii, sunt fani ai Premiilor Oscar. Și noi ne aflăm printre ei și suntem atrași, desigur, atât de frumusețea rochiilor actrițelor, cât și de discursurile pe care câștigătorii le țin, le improvizează sau le citesc, pe marea scenă. Unele dintre ele rămân, cum e și normal, memorabile, majoritatea prin non-conformismul lor.

Infograficul săptămânii este despre ”8 discursuri memorabile de la Premiile Oscar”. Poate dvs. aveți preferații dvs., poate chiar ne împărtășiți din propriile percepții asupra evenimentului. De altfel, dacă ar fi să o iau după propriile preferințe, în acest top trebuia să fie și Charles Chaplin, căruia i s-a oferit în 1972 un premiu pentru întreaga activitate.

Nu trebuie însă lăsați la o parte nici cei din topul de mai jos: forțosul Jack Palance, exuberantul Roberto Benigni sau deschizătoarea de drumuri Halle Berry (click pe linkuri pentru clipurile de la momentul primirii premiilor Oscar de către aceștia).

Enjoy!

8-memorable-oscar-speeches_534f9ef5452e7

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Despre fenomenologia iubirii: Lansare Singura Poveste, de Julian Barnes

Carmen Florea

Top 10 filme despre călătorii în timp

Dan Romascanu

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în noiembrie 2018

Jovi Ene

1 comment

Andreea 26 aprilie 2014 at 12:20

Halle Berry scurt si intens. Cred ca pt urmatoarele se va pregati mai bine

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult