Editorial Recomandat

50 de lucruri interesante despre ”Prințul din Bel Air”

Um Maluco No Pedaço (The Fresh Prince of Bel-Air) - 1ª TemporadaThe Fresh Prince of Bel Air” era unul dintre serialele de comedie preferate prin liceu. Alături de Familia Bundy, Taxi, Friends sau MASH, el reprezenta unul dintre momentele zilnice de destindere, necesare pentru a o lua de la capăt în fiecare zi. De atunci, am început să îl apreciez pe Will Smith și chiar dacă nu a jucat decât puține roluri cu adevărat importante pentru istoria cinematografiei, el rămâne o ”plăcere vinovată” chiar și atunci când dă chix.

Dacă aș avea azi timp de seriale, probabil aș prefera să iau de la capăt o serie pe care am mai vizionat-o (am încercat anii trecuți cu Seinfeld, timpul mi-a permis să văd doar câteva episoade), pentru a vedea dacă glumele de atunci ar avea același impact asupra adultului de azi.

Infograficul de azi prezintă 50 de lucruri inedite, interesante despre acest serial și oamenii care l-au populat, insistând asupra:

  • actorului Will Smith (știați că… The Fresh Prince a fost primul său rol?)
  • distribuție și membrii echipei (știați că… printre personalitățile care au apărut în serial, se numără Jay Leno, Queen Latifah sau Tyra Banks)
  • ce s-a întâmplat cu distribuția după închiderea serialului (James Avery are cea mai bună prezență media, fiind unul dintre actorii preferați ai publicului din ”Anatomia lui Grey”)
  • melodia din generic, serialul în lumea media, alte recorduri

50-facts-about-the-fresh-prince-of-belair_5273dd1d84bff_w1500

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Fragment în avanpremieră: ”Veneţia”, de Jan Morris

Jovi Ene

Limbajul prieteniei este același oriunde te-ai afla: Claire Barker în Grădina Secretă din Cărturești Verona

Carmen Florea

5 lecturi de toamnă de la Humanitas Junior

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult