Stiri

Editie speciala de Halloween pe Cinepub.ro: Sfarsit, de Dorian Boguta

Platforma online de filme românești CINEPUB anunță o ediție specială de Halloween. Sfârșit, scurtmetrajul regizat de Dorian Boguță, un film în care genul horror capătă nuanțe filosofice, este premiera săptămânii pe CINEPUB. Scurtmetrajul a fost prezentat în 2016 în secțiunea Umbre / Shadows a Festivalului Internațional de Film Transilvania, dedicată filmelor întunecate, horror-uri care explorează noi limite și în care everyone dies, după cum spune sugestiv sloganul TIFF Umbre.

Într-un rol surprinzător, Dragoș Bucur va transporta spectatorii pe o plajă pustie, unde doar câinii sălbatici își fac apariția. Întrebarea este dacă, de data asta, everyone dies.

Atmosfera de Sfârșit este sugestiv redată de sinopsis-ul filmului: Iarnă. O plajă pustie. Un cer vânăt. Un sunet surd în aer. O rulotă. Bărbatul din rulotă încearcă să scrie ceva. O haită de câini sălbatici a înconjurat rulota şi incearcă să ajungă înauntru…

Alte filme ale genului care pot fi urmărite pe CINEPUB: Mitul Moroilor (regia Bogdan Matei), Bruiaj (regia Bogdan Drumea) și Kazimir (regia Dorian Boguță).

Cinepub.ro este singurul portal de filme românești online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

Articole similare

Marţi, după Crăciun – trailer nou şi poze

Jovi Ene

Litera și Ring organizează a treia ediție a campaniei Noaptea Cărților Deschise

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (1 – 7 mai 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult