Stiri

Drumul scurt… ca la carte…, pe Cinepub.ro

În această săptămână, Alien Film prezintă pe CINEPUB două mediu-metraje independente. Pasionații de film românesc pot urmări filmele Drumul scurt până departe (regia: Ilija Piperkoski) și Totul ca la carte (regia: Bogdan Bărbulescu).

Crina Semciuc, Diana Cavallioti, Dorian Boguță, Elvira Deatcu sau Gabriel Spahiu sunt doar o parte dintre actorii care pot fi urmăriți cu ocazia premierei săptămânii pe CINEPUB.

Mediu-metrajul Drumul scurt până departe spune povestea Mariei, o fostă cântăreață faimoasă, ale cărei zile de glorie s-au dus. Acum are peste 40 de ani și s-a retras în apartamentul ei din București, singurele vizite pe care le primește fiind de la studenții ei și de la domnul Nelu, cel care îi aduce cumpărăturile în fiecare săptămână. Rutina zilnică  îi este întreruptă de către un vizitator neașteptat. Drumul scurt până departe este o producție Alien Film în co-producție cu Pandora’s Box Production.

Filmul Totul ca la carte îl aduce în prim plan pe Cornel, un tânăr care împlinește 18 ani, iar cei mai buni trei prieteni ai săi îl iau să-l sărbătorească în oraș. Călătoria lor însă se transformă într-o clipită din distracție în absurd, ridicându-le celor trei intrebări fundamentale despre viitorul lor. Totul ca la carte este o producție Bell Film în co-producție cu Alien Film.

Cinepub.ro este singurul portal de filme românești online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

Articole similare

Curs: O introducere în dialogurile lui PLATON (6-10 iulie)

Jovi Ene

FILIT, ediția a VII-a: noutăți și invitați

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 13 – 15 aprilie 2012

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult