Stiri

Cum păstrăm și dăruim amintiri: Fotografie de călătorie și Jurnalism narativ la Fundația Calea Victoriei

Foto + JurnalismFundația Calea Victoriei a pregătit pentru tine, în luna mai, două cursuri care au ca scop păstrarea și redarea cât mai fidelă a unor momente, imagini, stări, un mod de a menține și de a dărui amintiri celor dragi: Fotografia de călătorie și Jurnalismul narativ.

Te invităm la Atelierul de FOTOGRAFIE: CĂLĂTORIE ȘI VACANȚĂ din 20 mai, cu talentatul fotograf Mircea Struțenu, care îți va dezvălui câteva dintre secretele lui de profesionist, și îți va oferi o perspectivă asupra laturii poetice a fotografiei de călătorie.

În cadrul atelierului vei înțelege cum și unde să fotografiezi? Pe cine? În ce mod? Dar și care este filosofia și psihologia călătorului? Cum să te pregătești?

Al doilea curs pe care ți-l propunem este ATELIERUL DE JURNALISM narativ și scriitură personală, care va începe în 21 mai sub îndrumarea jurnalistului DOR (Decât o Revistă), Ana Maria Ciobanu. Vrei să-ți spui povestea cu o voce distinctă, care să te reprezinte, iar toate peripețiile tale de vacanță să fie premisele perfecte pentru un text reușit.

Dar cum să faci toate acestea?

Pe parcursul atelierului vei descoperi cum poți reda, nu doar întâmplări, ci și emoții și cum să le faci să pară aievea. Rândurile scrise de tine sunt o parte din experiența ta pe care o împărtășești celorlalți.

Dacă vrei să participi la unul dintre cursurile de mai sus te poți înscrie la contact@victoriei.ro.

Mai multe detalii despre aceste cursuri și despre Fundația Calea Victoriei găsiți la www.victoriei.ro.

Articole similare

Noutățile toamnei pe Netflix pentru copii și părinți

Jovi Ene

„Supereroii Internetului” își dau întâlnire la Comic Con

Jovi Ene

Week-end „Zen” la Godot Cafe-Teatru!

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult