Stiri

Concurs de dramaturgie – Teatrul de Pică

Cover Teatrul de PicaCompania independentă  “Teatrul de Pică” lansează un concurs de texte dramatice. Vor exista două texte alese de juriu, iar premiile vor consta în:

-Premiul special – reprezentarea piesei în spaţiul teatral independent, sub formă de spectacol

-Menţiune – reprezentarea textului sub formă de spectacol-lectură

Tema concursului: Epoca de tristă amintire.

Se vor lua în considerare texte nereprezentate, care vor trata subiectul comunismului într-o modalitate comică ori satirică, în MAXIM 5 personaje. Trebuie ţinut cont de faptul că Teatrul de Pică doreşte, prin acest demers, să ofere publicului un tip de teatru educativ prin care să păstreze vie memoria comunismului, pentru a nu lăsa să se repete acele atrocităţi.

Poza comunism

VĂ RUGĂM SĂ ŢINEŢI CONT DE INDICAŢIILE CONCURSULUI: PIESA SĂ NU CONŢINĂ MAI MULT DE 5 PERSONAJE. TEXTELE CARE NU RESPECTĂ REGULILE NU VOR FI LUATE ÎN CONSIDERARE!

Termen limită: 30 iunie 2016

Textele vor fi trimise la adresa tsicomas@gmail.com

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (9 – 15 iulie 2018)

Jovi Ene

S-au deschis înscrierile la Academia de Film CINEIMPACT (deadline 15 August)

Jovi Ene

Curtea Veche Publishing la Gaudeamus 2013

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult