Editorial Recomandat Stiri

Cluj SHORTS 2014: Scurtmetraje “locale” la a doua ediţie

Untitled-1Primăvara aceasta se poartă scurtmetrajele 🙂

Anul trecut, Clujul a beneficiat, în premieră, de un festival de scurtmetraje “propriu”. Iniţiativa a fost salutată de un public numeros, în rândurile căruia s-a aşezat, în cele trei zile ale evenimentului, şi redactoarea noastră, Jules. I-a plăcut ce a văzut acolo (deşi a avut unele obiecţii cu privire la selecţia pentru competiţia autohtonă) şi a aflat, recent, că între 27 şi 30 martie CLUJ SHORTS va reveni la Cinematograful Victoria – de data aceasta cu multe alte surprize pentru publicul pasional de filmul scurt şi de evenimentele de gen.

ClujShorts ediţia 2014 este mai mult decât un simplu festival de film, fie el scurt sau (mai) lung; este un concept complex, combinând expoziţii de fotografie, masterclass-uri, momente de cafenea literară, petreceri şi alte surprize. Programul integral îl puteţi consulta aici.

Din totalul de 125 (!) de scurtmetraje prezentate în cele patru zile ale ediţiei din acest an, 52 sunt înscrise în competiţia oficială. Câştigătorii vor fi aleşi, la fel ca anul trecut, de către un juriu atent selecţionat. Aşteptăm cu interes să cunoaştem atât componenţa acestuia, cât şi creaţiile participanţilor!

Festivitatea de premiere va avea loc în ultima seară a festivalului (duminică, 30 martie). Publicul va avea, printre altele, şansa de a revedea filmele câştigătoare.

Articole similare

Romeo şi Julieta

Delia Marc

3 cărți ale copilăriei care pot schimba o viață

Jovi Ene

Top 15 cărți și autori în 2015

Dan Gulea

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult