Stiri

Câştigătorii volumului “Litera din scrisoarea misterioasa”, oferit de Editura Polirom

A venit momentul să desemnăm câştigătorii concursului promovat de Filme-carti.ro şi Editura Polirom, având ca premii trei cărţi “Litera din scrisoarea misterioasa”, de Alex. Leo Şerban.

Tragerea la sorti a avut loc astazi, de data aceasta castigatorul a fost ales prin cel mai simplu mod, cel al site-ului www.random.org. Prin intermediul Sequence Generator, am generat o secventa de la 1 la 131 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca respectivul castigatorul este comentariul cu numarul respectiv in ordinea exacta de pe site.

Iata castigătorii:

 

 

 

 

 

Câştigătorii concursului sunt:

Tudor Gabriel (comentariul nr. 65-”4 decenii, 3 ani si 2 luni cu filmul romanesc; De ce vedem filme”);

Andreea L. (comentariul nr. 66-”4 decenii,3 ani si 2 luni cu filmul romanesc,Mica dietetica”);

Lucian Bodnar (comentariul nr. 1-”doua titluri cunoscute ale autorului ar fi “4 decenii, 3 ani si 2 luni cu filmul romanesc” si “De ce vedem filme” insa mi-a placut enorm volumul “Mica Dietetica””).

Precizam ca nu a fost validat comentariul cu nr. 61-Stefan Nadia Irina, intrucat nu a numit decat un titlu dintre cartile publicate ale lui ALŞ (4 decenii,3 ani si 2 luni cu filmul romanesc).

Cei trei câştigători vor primi câte un exemplar din cartea publicată recent de Polirom – Litera din scrisoarea misterioasa, de Alex. Leo Şerban.

Vă rugăm să ne trimiteţi pe jovi@film-carti.ro numele complet şi adresa poştală unde vor fi expediate cărţile.

Felicitări câştigătorilor şi vă mulţumim tuturor pentru participare!

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (15 – 21 ianuarie 2018)

Jovi Ene

Competiția BUZZ IFF din cadrul Buzău International Arts Festival, între 14 – 19 septembrie

Jovi Ene

Zece filme romanesti de Cannes

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult