Stiri

Câștigă un monitor profesional de gaming la East European Comic Con

counter strikeConcursul de Counter-Strike: Global Offensive de la East European Comic Con îți poate aduce un Monitor BenQ creat special pentru acest gen de jocuri.

Competiția CS:GO 1 on 1 BenQ Cup se va desfășura în două faze, una online și una offline. Prima etapă este reprezentată de un turneu de calificare online dedicat tuturor jucătorilor pe platforma ESL, finala având loc în cadrul convenției East European Comic Con (EECC) la care vor fi invitați primii 4 jucători calificați în semifinală. Concurenții care doresc să participe la Turneul de Calificare se pot înscrie până pe data de 24 martie 2013 la ora 14:00 pe platforma ESL. Turneul de Calificare va începe pe data de 24 martie 2013 la ora 15:00.

Finala va avea loc în cea de-a doua zi a evenimentului EECC, pe 31 martie 2013, unde primii 4 jucători calificați se vor duela pentru premiile puse în joc în cadrul ESL Arena 3. Premiile sunt următoarele: Premiul I – Monitor BenQ XL2420T, Premiul II – Monitor BenQ GL2450 și Premiul III care constă într-o cameră foto BenQ GH200.

De asemenea Riot Games, creatorii celui mai popular joc din România la acest moment, vor fi prezenți la Comic Con, pentru a își întâlni fanii și  pentru a le oferi diferite premii.

1

Printre concursurile de la ESL Arena 3 din cadrul EECC, există concursul de League of Legends cu premii în bani oferite de Riot Games, concursul de Fifa2013 și concursul de Counter-Strike: Global Offensive pe echipe, cu premii în bani și produse de la Logitech. Valoarea totală a premiilor pentru concursurile de gaming este de 5000 de Euro, 3000 de Euro în bani si 2000 de Euro în produse.

EECC este prima convenție de acest gen organizată în spațiul est-european și își propune să ofere o experiență unică vizitatorilor. Evenimentul se va desfășura în București, în perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul Național al Copiilor. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet care poate fi achiziționat din magazinele Diverta, librăriile Eminescu, magazinul Muzica, magazinele Vodafone, Cărturești, Orange, Germanos, Domo, librăriile Humanitas, precum și de pe site-urile www.myticket.ro și www.eventim.ro. Până în prezent, s-au vândut 3700 de bilete, rămânând disponibile doar 2300 de bilete.

Informații suplimentare despre convenția EECC se găsesc pe site-ul evenimentului, www.comic-con.ro și pe pagina de facebook a EECC. Pentru mai multe detalii despre concursurile de gaming, puteți consulta site-ul ESL România la adresa http://www.esl.eu/ro/.

Partener media: Filme-cărți.ro.

Articole similare

Un an de CINEPUB

Jovi Ene

Editura Meteor Press prezintă lansările de toamnă la Gaudeamus 2016

Jovi Ene

Expoziția ”Like Animals”

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult