Stiri

Cărți de psihologie practică și educație financiară în topul vânzărilor Curtea Veche Publishing din 2018

După o lungă perioadă de stagnare, piața de carte din România a înregistrat o ușoară creștere în anul 2018. În topul vânzărilor Curtea Veche Publishing pe acest an se regăsesc titluri de non-ficțiune din zona de dezvoltare personală și profesională.

„După 20 de ani de întâlnire permanentă cu cititorii noștri, titlurile cele mai apreciate de aceștia rămân cele de non-ficțiune; oamenii au nevoie de poveștile de succes și recomandările specialiștilor în psihologie. Sper că anul viitor cele mai căutate cărți să fie cele pentru copii – ei prin lectură, prin cuvinte, își întemeiază lumea, iar cuvintele frumoase sunt în cărțile de povești”, a declarat Iren Arsene Mate, Director General Curtea Veche Publishing.

În 2019, pe lângă noile apariții din cele mai de succes colecții ale editurii – Cărți-Cheie sau Biblioterapia – Curtea Veche Publishing se va concentra pe dezvoltarea segmentelor de cărți pentru copii și de beletristică.

Topul general de vânzări:

 1. Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman Căsniciile nefericite se datorează adesea unui motiv simplu, după părerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire…
 2. Puterea prezentului – Eckhart TollePuterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform căruia este benefic să trăim ancoraţi în prezent. Filozofia cărţii pledează pentru debarasarea de «corpul-durere», o forţă distructivă pe care o exercită mintea şi ego‑ul asupra corpului.
 3. Tată bogat, tată sărac – Robert T. Kiyosaki„Principalul motiv pentru care oamenii se luptă cu dificultăţile financiare este acela că au trecut prin şcoală fără să înveţe nimic despre bani. Rezultatul este că învaţă să lucreze pentru bani… dar nu învaţă niciodată să pună banii să acţioneze pentru ei.“ (Robert T. Kiyosaki)
 4. Secretele succesului – Dale CarnagieDale Carnegie spunea că „succesul înseamnă să obţii ceea ce vrei, iar fericirea înseamnă să vrei ceea ce ai obţinut“. Dar ce anume îşi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o carieră ascendentă, prieteni de încredere, o familie iubitoare, un trai decent… şi altele asemenea.
 5. Spovedania unui preot ateu – Ion AionO meditaţie provocatoare pe tema condiţiei umane, dar şi o căutare a divinului, a credinţei, dincolo de superstiţii, dincolo de dogme, dincolo de orice religie instituţionalizată. Născută dintr-o experienţă directă de viațătragică şi tulburătoare, cartea refuză resemnarea şi postulează o încredere reînnoită în umanitate.

Topul celor mai vânduți autori străini:

 1. Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman
 2. Puterea prezentului – Eckhart Tolle
 3. Tată bogat, tată sărac – Robert T. Kiyosaki

Topul celor mai vânduți autori români:

 1. Spovedania unui preot ateu – Ion Aion
 2. Jamila Cuisine Vol. II Cele mai iubite rețete – Geanina Staicu-Avram
 3. Fericirea e un ac de siguranță – Răzvan Exarhu

Articole similare

Semnal TV filme: weekend 25-27 februarie 2011

Delia Marc

CINEPUB @ TIFF: filme de arhivă, filme recente și filme altfel

Jovi Ene

Ultima aparitie la Editura Herald: Evanghelia lui Nicodim

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult