Stiri

Campina Open MTB 2012

Sambata 8 SEPTEMBRIE 2012, va invitam la competitia – CAMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM!

Intrecerea care se desfasoara pe dealuri prahovene este un eveniment sportiv ce isi doreste sa devina o competitie anuala, cu participare la nivel regional, national si chiar international, cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos, dar si de a promova Municipiul Campina si imprejurimile sale.

Competitia are si o componenta caritabila, in sensul ca sumele rezultate din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiecte in beneficiul copiilor cu autism, derulate de Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA).

Inscrierea participantilor se poate face online prin completarea formularului.

Pentru inscrierile online cu plata confirmata pana la data de 31 august taxa de participare este de 50 RON/ participant.
Dupa aceasta data, taxa va fi de 70 RON/ participant.

Pentru categoriile «Family», «Juniori» si «Copii», taxa de inscriere in competitie este de 10 RON/ participant.

Reamintim ca fondurile stranse din taxa de participare vor fi utilizate de Fundatia Romanian Angel Appeal pentru proiecte dedicate copiilor cu autism.

Amanunte pe site-ul oficial Campina-MTB.ro.

Articole similare

„Mintea alergătorului de cursă lungă” – povești care salvează spuse de ultra-maratonistul Andrei Gligor pentru cauza copiilor cu autism

Jovi Ene

Noutățile Netflix ale săptămânii: The Rain, Nightflyers

Jovi Ene

Marius Oprea despre Neasemuita istorie a Imperiului Român de Răsărit la Librăria Eminescu

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult