Stiri

Am dat startul înscrierilor pentru atelierele Super 2020!

Primăvara aceasta revenim cu super-atelierele de poezie, film, fotografie și scriere creativă. Dacă ești licean și vrei să îți perfecționezi arta, îți așteptăm aplicația (sau aplicațiile) și să te cunoaștem la București!

Workshop-ul de poezie Super 2020: 4-12 aprilie 2020.

Deadline: 12 martie (ora 23:59)

Între 4 și 12 aprilie, în București, 10 liceeni vor avea ocazia să îi întâlnească pe Medeea Iancu, Claudiu Komartin, Andrei Dósa, Livia Ștefan, Alex Văsieș, Ștefan Baghiu, Cosmina Moroșan și Florentin Popa, participând la exerciții de scriere și discuții despre poezie. La sfârșitul atelierului, cei 10 vor avea o lectură publică, iar în timpul Festivalului Super (11-14 iunie) vom lansa Antologia de poezie, în care aceștia vor fi publicați.

http://www.superfestival.ro/2020/02/20/workshop-ul-de-poezie-super-2020/

Workshop-ul de fotografie Super: 24-26 aprilie 2020.

Deadline pentru înscrieri: 1 aprilie (ora 12:00 / la prânz).

Ca noutate a workshop-ului din acest an vă propunem tuturor celor care se înscriu să lucrăm împreună, cei “selectați” să vină la București (24-26 aprilie), ceilalți acasă, fiecare în localitatea lui de reședință. Atât cei care participă fizic la workshop, cât și cei care fotografiază pe cont propriu vor lucra pe baza aceleiași teme, care va fi anunțată în ulterior.

La final, vom edita și publica un album cu fotografii de la workshop, unde vom selecta fotografii atât din cele făcute la București, cât și din cele făcute în țară, ale participanților care nu vor veni fizic la atelier.

http://www.superfestival.ro/2020/03/01/super-ateliere-2020/

 Workshop-ul de film Super: 24-29 aprilie 2020.

Deadline pentru înscrieri: 1 aprilie (ora 12:00/ la prânz).

Workshop-ul va avea inițial o componentă teoretică: cursuri cu experți din domeniu, și apoi o componentă practică, în care participanții vor fi împărțiți în echipe și vor realiza propriile filme sub îndrumarea trainerilor, care vor fi proiectate în cadrul festivalului Super, în iunie.

Workshop-ul de creative writing Super: 8-10 mai 2020.

Deadline pentru înscrieri: 15 aprilie (ora 12:00/ la prânz).

Workshop-ul se adresează celor care vor să lucreze la tehnicile lor de scris ficțiune (dar și, în mod secundar, non-ficțiune), în special ficțiune cu o componentă narativă/ vizuală/ cinematografică, sau care poate ulterior fi dezvoltată într-un scenariu.

Pentru REGULAMENT, DETALII și CERINȚELE de înscriere pentru fiecare atelier, intră pe site-ul Super:

http://www.superfestival.ro/proiecte-super/

___

Grafica afișe: Elena Smîntînă.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Parteneri: British Council România, Student Consulting, Black Button Books, Bucharest International Dance Film Festival, Centrul Ceh, Arhiva Națională de Filme, Film mai Aproape, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Asociația Vira, Vira Films, Asociația Accept, MozaiQ, One World România, The Institute, Funky Citizens, Rags and Riches, Mai Mult Verde, Cărturești, ID Fest, Muzeul Național de Artă Contemporană, Fundația Calea Victoriei, Asociația Pentru Dezvoltarea Filmului Românesc, B23 Hub, Cinehub Tonitza, Plant Village, iso400.

Parteneri Media: Film Menu, Subcapitol, Scena9, Modernism.ro, Movienews.ro, Decât o revistă, Films in Frame, Versus, Sub25, Revista Samizdat, Radio România Cultural, Perspektiva, Școala9, Cinepub, CUTRA, All about Romanian Cinema, Dissolved Magazine, filme-cărți.ro, Liternet, Revista Echinox.

___

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Articole similare

Stephen Fischer-Galati – „80 de ani in jurul lumii povestiti de Lia Ioana Ciplea” – cea mai recenta aparitie in colectia Planeta Bucuresti a editurii Vremea

Codrut

316 scenarii înscrise la editia a XI-a a Concursului Naţional de Scenarii organizat de HBO România

Delia Marc

Stanley Kubrick – omagiat la TIFF 2012

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult