Simona Halep ne-a fost confiscată!

DESPRE AUTOR

Jovi Ene

Îmi place să citesc, pe scurt. Așa că am avut ideea acestui blog colectiv cultural prin 2009, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Doar o pasiune, sunt doar un cititor și un pasionat de filme, nicidecum un critic.( 6 )
 • Simona Halep nu e a mea, nici a voastră | Dan Pandrea

  […] două zile este că Simona Halep intră în mainstream, iar cei fideli tenisului simt că românca le este furată. Ba de Antena 3, ba de Ziarul Financiar (care postează pe Facebook doar ca să mai strângă […]

  Răspunde
 • Adrian Vandras

  “Simona Halep ne-a fost confiscată!” vs. “victoriile ei sunt doar ale ei, nu ale noastre!”. Titlul se contrazice cu concluzia.

  Ce pot sa spun, decat ca pana acum 10 minute eram complet de acord cu ce ai scris. La fel simteam si eu. Dar mi-am dat seama cat de mult gresesc. Cum? http://www.treizecizero.ro/news/noaptea-de-dinainte-de-finala-despre-imn-romanisme-dreptul-simonei-la-spatiu-si-despre-ce-conteaza-cu-adevarat

  Răspunde
  • Jovi

   Nu e tocmai în contradicție, doar aparent.
   În rest, impecabil articolul celor de la treizecizero.ro, pe care îi citesc de câțiva ani. Bine doar că Adrian nu vede ce se întâmplă pe ecranele televiziunilor noastre, perfect că nu vede nici Simona.

   Răspunde
 • Ioana

  Foarte bine punctat Jovi.

  Răspunde
 • O, Cosmin

  Acelasi sentiment l-am simtit si eu in cazul Oltchim-ului. Frustrarea a crescut atunci cand a “trebuit” sa joace la Bucuresti finala CL pentru “vaga banuiala” ca politicienilor le era “incomod” sa se deplaseze pana la Valcea pentru fotografii.

  Cu Halep lucrurile stau cam la fel. Astazi am auzit pe cineva la radio spunand ca Sharapova a batut-o pe Halep la Rolland Garros pentru ca are sanii mai mici si ca succesul Simonei este legat de aceea celebra operatie. Ce poti sa mai zici ?!!!

  Guvernul se lauda ca a ajutat tenisul cu o suma de 250 000 de euro pentru a se organiza un turneu la Bucuresti, dar numai cei care astazi sunt fani peste noapte ai lui Halep nu stiu ca intr-un turneu serios, cu banii aia abia poti plati jucatorii pentru accederea in turul 2 :))

  Răspunde
 • codrut

  D-aia imi pare tare bine ca incepe Campionatul MOndial de Fotbal unde Romania nu este deloc reprezentata caci altfel, haolica, ce ar fi fost!

  Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.