Imersați în primul război mondial: ”1917” (2019)

DESPRE AUTOR

Dan Romascanu

M-am nascut in Bucuresti, unde am trait primii 31 de ani de viata. Din 1984, m-am mutat impreuna cu sotia mea Liliana in Israel, unde am lucrat ca inginer specialist in domeniul comunicatiilor si al Internetului. Din 2016, imi dedic mai mult timp familiei (doi baieti, un numar in crestere de nepoti) si pasiunilor care m-au insotit cea mai mare parte a vietii: calatoriile, cartile, filmele, teatrul, artele plastice, muzica de jazz, blues si clasica, sportul vizionat de pe canapeaua din salon, scrisul si comunicarea pe Internet.( 2 )
 • cinefil

  Domnule Romascanu, am observat ca filmului Dunkirk ati acordat o nota mai mare. Ati putea face o scurta comparatie intre aceste doua filme. Am vazut doar Dunkirk dintre cele doua si recunosc ca pentru mine a fost un pic dezamagitor. Acum nu stiu ce sa fac cu 1917. Va multumesc.

  Răspunde
  • Dan Romascanu

   Foarte pe scurt – ‘Dunkirk’ mi s-a parut mai interesant pentru ca prezinta si contextul politic, si include mai multe fire de actiune paralele. ‘1917’ este o performanta tehnica si cinematografica, insa dupa ce am admirat-o vreo jumatate de ora a devenit cam repetitiv, si pur si simplu nu se intampla prea multe si nimic neasteptat pe ecran. Recomand si vizionarea lui ‘1917’ dar este bine sa stiti la ce sa va asteptati, pentru a nu fi dezamagit.

   Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.