Filme Filme americane Recomandat

Couples Retreat (2009)

Couples Retreat (2009) – Vacanta All Inclusive
Regia: Peter Billingsley
Actori: Vince Vaughn, Kristen Bell, Malin Akerman, Jason Bateman, Jean Reno

In perioada de sarbatori, incercam si comedii romantice, si filme de animatie, si filme artistice pentru a ne mai odihni mintea obosita de peste an. Couples Retreat este un astfel de film usurel, capabil sa ne relaxeze, adunand laolalta minute de pur romantism, cateva glume bune (nu suficiente insa!), femei frumoase sau barbati, dupa gust, decor de basm pe care l-am vazut numai in prezentari Powerpoint.

In rest, se repeta cliseele comediilor romantice ale ultimilor ani, fara prea multe schimbari in afara de ambianta, iar sfarsitul este acelasi tipic happy-end. Ne gasim in fata a patru cupluri in jurul a 30-35 de ani, care au trecut primii ani de casnicie fara incidente majore, cel putin majoritatea pentru ca in curand aflam si problemele lor: unul dintre ei a divortat deja si ”umbla” cu o femeie de doar 20 de ani, care inca vrea sa guste din placerile tineretii. Iar problema cea mai grea este a cuplului Jason-Cynthia, care nu reusesc sa faca un copil.

In clipa in care se hotarasc sa divorteze, apare o ultima sansa de salvare: un pachet de 4 bilete pentru 4 familii in Paradisul terestru, insula Eden, unde exista atat de multe distractii, all inclusive, incat aproape imediat toti ceilalti accepta si debarca spre paradis. Iar acolo sunt lucruri pe care nu vi le puteti inchipui, fetite sexy si apetisante, muzica, dansuri, terapie de cuplu (nu prea placuta pentru ei, insa). Il gasim acolo, ca instructor de cupluri, pe Jean Reno in rolul lui Marcel, nu la fel de simpatic ca intotdeauna.

Putea fi un film mai amuzant, dar nu reuseste decat rareori. Intra in categoria comediilor romantice, fara sa aduca schimbari spectaculoase, niciun scenariu cu elemente noi, care sa surprinda. Placut pentru zile de sarbatoare.

Nota: 6.5/10

Articole similare

Prin blogosfera cinefila (23 – 29 iulie 2012)

Jovi Ene

6 lucruri inedite despre marii artiști

Jovi Ene

Tot ea… Becoming Meryl Streep, de Michael Schulman

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult