Exorcizat, de Radu Găvan

DESPRE AUTOR

Jovi Ene

Îmi place să citesc, pe scurt. Așa că am avut ideea acestui blog colectiv cultural prin 2009, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Doar o pasiune, sunt doar un cititor și un pasionat de filme, nicidecum un critic.( 5 )
 • Yuk

  O carte scrisa prost, fara talc si fara scop. Daca reusesti sa treci de primele 30 de pagini ar trebui fie sa mergi la psiholog, fie sa mai pui mana pe o carte adevarata. Nu ca e imposibil sa scrii bine o carte din care peste 200 de pagini cineva se masturbeaza, dar nu e chiar la indemana oricui (pun intended), si cu atat mai putin a unui scriitor mediocru ca Radu Gavan. Simplul fapt ca aceasta carte este publicata la Herg Benet, editura non-valorilor, este suficient sa lamureasca pe oricine asupra sub-mediocritatii acestei carti.

  Răspunde
  • Jovi

   Fiecare cu părerea lui, de asta sunt atâția scriitori, atâtea edituri, pentru ca noi cititorii să alegem ce ne place.
   Mie unul mi-a plăcut romanul.

   Răspunde
  • andrei

   Parerea ta e praf dpdv logic. Mentionezi ca aceasta carte e scrisa prost, fara scop si fara talc, insa nu aduci niciun argument pt aceasta afirmatie. In rest, folosesti din plin apelul la autoritate si argumentul ignorantei. O parere ilogica, lipsita de continut.

   Răspunde
   • Jovi

    Uf, mă speriasem că îmi era adresat mie comentariu.
    Așa este, Andrei, păreri prostești, neargumentate!

    Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.