Stiri

URANUS144 – cinematograf in aer liber si evenimente cu picioarele-n nisip

Bucuresti, 18 august 2010 – Terasa Uranus144 s-a deschis la jumatatea lunii iulie, cu un concert exploziv semnat Suie Paparude si Marika. Inca din primul moment, a gazduit in fiecare seara evenimente culturale si filme in aer liber, selectate cu atentie de Institutul Francez, ShortsUp si TIFF, precum si primul concert DJ Shadow din Romania. Cele mai bune filme TIFF vor fi proiectate pana la sfarsitul verii si se pregatesc noi evenimente si atractii urbane.

Uranus144 este cea mai mare terasa cu cinematograf in aer liber din Bucuresti. Turnul de apa, vechi de peste o suta de ani, adaposteste barul vesel cu muzica fina si cocktailuri reci, pe care le poti servi alaturi de prieteni, tolaniti in sezolonguri multicolore, cu picioarele in nisip. Pe langa filmele de fiecare seara, spatiul generos al fostelor Antrepozite Bucuresti gazduieste in fiecare saptamana evenimente culturale cu prezenta obligatorie: concerte, petreceri cu DJ, expozitii, targuri, seri de teatru, stand-up comedy, tango argentinian, flamenco sau pecutie.

Terasa sezlonguri

Incepand cu saptamana viitoare, pe terasa vor fi disponibile gratuit cinci biciclete I’Velo oferite de Green Revolution si Reiffeisen Bank, ce vor putea fi inchiriate cu buletinul. De asemeni, la Uranus144 gasesti un loc de joaca pentru copii supravegheat si complet utilat oferit de Casa Vesela, gustari calde, Hotspot Wi-Fi si o parcare cool, protejata de zidurile vechi de caramida rosie.

„Am vrut sa cream un loc in mijlocul orasului in care sa ai senzatia de relaxare si libertate pe care o aveam in Vama cu prietenii.Veneam aici acum 3 ani, la E-Uranus, si ni s-a parut un spatiu prea misto ca sa-l lasam sa moara. E o sansa imensa ca putem sa-l reinviem si ne propunem sa-l pastram deschis tot timpul anului, ca pe un spatiu dedicat evenimentelor culturale.”, spune Sebastian Ianca, Uranus144.

Lansare Suie&Marika

Terasa se afla pe strada Uranus, la numarul 144, la un minut de Palatul Parlamentului, peste drum de Piata de Flori de la George Cosbuc. Zona istorica si pitoreasca, cartierul Uranus a reintrat in ultima vreme pe harta bucurestenilor dornici de evenimente culturale si ieliri cu prietenii in spatii iendite.

Articole similare

Kilipirim 2012, ediţia a XIV-a, cel mai mare târg de carte cu discount

Jovi Ene

Călătoria conştienţei. Noi perspective asupra morţii – eveniment Te așteptăm în librărie

Jovi Ene

Douăzeci de scurtmetraje intră în Competiția de Film Românesc de la Anim’est 2011

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult