Stiri

Teatrul Nostru pe Lipscani: Recitalu’ Nostru, pe 4 martie

Afis Lipscani micPe 4 martie, de la ora 19:30, Teatrul Nostru vă invită la Lipscani Atelier Alternativ, la spectacolul „Recitalu’ Nostru”. Oferiţi-le doamnelor şi domnişoarelor un mărţişor teatral deosebit!

Orice spectator îşi doreşte să descopere actorii aşa cum sunt ei, dezbrăcaţi de orice concepte şi concepţii, dezbăraţi de măştile grele care le ascund personalităţile. Un spectacol de teatru nu le poate oferi această satisfacţie. Aşa că cel mai bun răspuns la curiozităţile publicului este … un recital. Doar acolo, actorii nu sunt personaje. Actorii sunt oameni. Sunt ei înşişi. Cu caracterele lor. Cu poveştile lor. Cu secretele lor.

“Recitalu’ nostru” – o seară cu doi actori. O seară în care publicul este invitat în colţurile sufletelor artiştilor. Un eveniment cum rar întâlniţi în teatrul românesc. Vi se vor deschide uşile către inimile actorilor. O ora de poezie si teatru. O ora despre iubire, moarte si viata. Un recital structurat in patru parti captivante: „2 barbati fara jumate”, „Institutiile statului”, „Masochismul la barbati” si „Vise cinematografice”.

Cu: Tadeus Mincă, Sebastian Ghiţă şi Corneliu Reu

Coloana sonora: Corneliu Reu

Concept: Tudor Sicomaş

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (28 ianuarie – 3 februarie 2019)

Jovi Ene

Curs: O introducere în dialogurile lui PLATON (6-10 iulie)

Jovi Ene

„O noapte furtunoasă” pe 3 august, la Teatrul Arte dell’Anima!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult