Stiri

Teatrul Nostru ianuarie 2016: „Recitalu’ Nostru” – spectacol-recital

Afis Lipscani micTeatrul de pe Lipscani, prin Atelier Alternativ, invită din nou compania independentă „Teatrul Nostru”. Aşadar, pe 24 ianuarie, de la ora 19:00 sunteţi invitaţi să vă delectaţi cu unul dintre cele mai non-conformiste spectacole tinere de teatru – „Recitalu’ Nostru”. O ediţie specială, cu un invitat secret!

Orice spectator îşi doreşte să descopere actorii aşa cum sunt ei, dezbrăcaţi de orice concepte şi concepţii, dezbăraţi de măştile grele care le ascund personalităţile. Un spectacol de teatru nu le poate oferi această satisfacţie. Aşa că cel mai bun răspuns la curiozităţile publicului este … un recital. Doar acolo, actorii nu sunt personaje. Actorii sunt oameni. Sunt ei înşişi. Cu caracterele lor. Cu poveştile lor. Cu secretele lor.

“Recitalu’ nostru” – o seară cu doi actori. O seară în care publicul este invitat în colţurile sufletelor artiştilor. Un eveniment cum rar întâlniţi în teatrul românesc. Vi se vor deschide uşile către inimile actorilor. O ora de poezie si teatru. O ora despre iubire, moarte si viata. Un recital structurat in patru parti captivante: „2 barbati fara jumate”, „Institutiile statului”, „Masochismul la barbati” si „Vise cinematografice”.

Cu: Tadeus Mincă si Sebastian Ghiţă
Coloana sonora: Corneliu Reu
Concept: Tudor Sicomaş

Articole similare

Gala de închidere a Festivalului Filmului Evreiesc Bucureşti, a doua ediţie

Jovi Ene

Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2017

Jovi Ene

Halloween pe Netflix | NETFLIX & CHILLS: stream, scream, repeat

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult