Stiri

Surprizele GRUPULUI EDITORIAL ALL la Gaudeamus 2022

Grupul Editorial ALL își așteaptă cititorii de toate vârstele la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, care se desfășoară între 7 și 11 decembrie în Pavilonul B2 de la Romexpo. Special pentru această ediție din Luna lui Moș Crăciun, la standul ALL accentul cade pe noutățile editoriale de excepție și pe reducerile fără precedent.

Pentru a-i înspira pe vizitatorii târgului să le ofere daruri literare tuturor celor dragi și să întocmească liste de lecturi cuprinzătoare pentru 2023, discountul standard – valabil pentru titlurile din toate domeniile – este de 50%. În spiritul sărbătorilor, la standul ALL este amenajată și o zonă outlet, în care cititorii pot descoperi adevărate comori cu 5 sau 10 lei. Noutățile apărute sub sigla ALL se remarcă atât prin tematicile inedite, cât și prin modalitățile de prezentare grafică, și se bucură de o reducere specială, valabilă exclusiv la târg. Ideale pentru a oferi experiențe de lectură revelatoare, în acord cu exigențele cititorului contemporan, acestea fac parte din categoria cărților-eveniment.

Așadar, la standul EDITURII ALL de la această ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România veți găsi pe raftul cu noutăți un volum-bijuterie cu mituri culese din lumea antică și o splendidă enciclopedie a zeilor și zeițelor, eroilor și eroinelor, nimfelor, spiritelor, monștrilor și locurilor din mitologia greco-romană. Datorită condițiilor grafice excepționale și planșelor cu ilustrații migăloase, ambele întrunesc calitățile unor albume de colecție.

  • Povești nemuritoare despre zei și eroi a cucerit milioane de cititori de la apariția sa până în prezent. Lucrarea cuprinde vechile mituri ale Europei, repovestite de Edith Hamilton într-un mod atât de fascinant, încât reușește să readucă la viață o lume în care rațiunea nu punea nicio frână imaginației.
  • Mitologia clasică de la A la Z este una dintre cele mai valoroase lucrări de popularizare a culturii antice apărute în ultimele decenii. În paginile sale, sunt prezentate într-un stil fermecător peste 700 de personaje, creaturi și locuri fabuloase.

De asemenea, Editura ALL are două propuneri fermecătoare de cadouri pentru copii: o colecție captivantă de 7 enciclopedii și o colecție clasică de 120 de fabule indiene.

  • Totul despre… Descoperă lumea, întrebare cu întrebare reunește, într-o cutie cartonată, practică și cuprinzătoare, cele 7 enciclopedii viu colorate. Fiecare volum reprezintă o sursă de cunoștințe temeinice, abordând domenii precum lumea animalelor, știință și tehnologie, spațiul cosmic, spațiul terestru, corpul uman, natura și locurile uimitoare de pe planetă.
  • Panchatantra cuprinde, într-o cutie cartonată și elegantă, 10 volume în care se regăsesc 120 de fabule indiene din cele mai vechi timpuri, cu ilustrații fermecătoare și texte pline de învățăminte, care au încântat până acum multe generații de copii. Iar misiunea lor continuă, pentru că și micuților din ziua de azi le pot insufla principii de viață și cunoștințe prețioase despre natura umană.

Galeria surprizelor editoriale continuă cu noi volume din seria principală Pisicile Războinice și din seria specială Super Pisicile Războinice, cu incredibila poveste a motanului Gheruță, de la Cristina și Florin Gheorghiu, creatorii șoricelului Năsuc, cu aventurile neplauzibil de drăgălașe și buclucașe ale Găștii Puișorilor, cu titlurile din noua serie educativă Micul ecologist, cu volumele de mindfulness Respiră ca un ursuleț și Liniștit ca un Panda. Cititorii pasionați de istorie vor descoperi secretele lungului și sângerosului asediu al Constantinopolului și vor continua incursiunea în lumea celor mai temuți cavaleri și războinici, cu ajutorul cărților dedicate normanzilor și cruciadelor. În Luna lui Moș Crăciun, toate categoriile de cititori se bucură de revelații editoriale și de reduceri consistente în lumea cărților ALL.

Articole similare

Ion Popescu-Gopo la Berlin

Delia Marc

Semnal TV filme: weekend 29 iunie – 1 iulie 2012

Delia Marc

„Amurg: In Memoriam Ştefan Iureş”

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult