Stiri

Step Up 3D este lider al box office-ului din Romania

Filmul care a dus street dance-ul la nivelul urmator si a inspirat mii de tineri din intreaga lume, Step Up 3D/ Dansul dragostei 3D, a devenit liderul box office-ului romanesc, inregistrand cel mai mare numar de admisii realizate de o productie cinematografica in weekendul de lansare in saptamana 30 august – 5 septembrie 2010.

Vizionat de 17.621 de spectatori, Step Up 3D a depasit premierele cinematografice ale acestei saptamani, fiind urmat de Machete/ Macete care realizat 3.978 de admisii si pe locul al treilea de  Marmaduke, care a atras in cinematografe 1.347 de spectatori.

In anul 2006, Step Up a declansat un adevarat fenomen. In 2008, Step Up 2 a dus  totul la un alt nivel. Acum, Step Up 3D a revolutionat genul filmelor cu si despre dansatori,  tehnologia 3D transformand coregrafiile originale ale acestei productii intr-un spectacol incendiar. Pasiunea si adrenalina au urcat la cote maxime, in ritmul celor mai tari hituri, cu cele mai indraznete dansuri si efecte 3D.

MediaPro Distribution a lansat Step Up 3D simultan in 14 cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau, Iasi, Pitesti si Timisoara).

Articole similare

Noutăți săptămânale Netflix: Bridgerton, Army Of The Dead

Jovi Ene

Gonsar Tulku Rinpoche revine în perioada 21-25 aprilie în România

Jovi Ene

Pianocktail / gustă muzica notă cu notă / ediția a 2-a

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult