Stiri

SPAȚIUL dintre ANOTIMPURI: concert CATS in the RAIN

PrintDecembrie. O terasa in mijlocul Bucurestiului. Cald. Flori. Lumini cinematice. Si muzica pentru o viata.. de film! Echipa Journey Pub e pregatita sa primeasca publicul pe terasa si in sezonul de iarna, in cele mai confortabile conditii. Am acoperit si am pregatit sistemul de incalzire astfel incat sa avem chiar si in decembrie o experienta de outdoor care aminteste de vacante in tari exotice si relaxare.

La Journey Pub deschidem iarna cu un concert mult asteptat in nou amenajata terasa acoperita si incalzita, dintre anotimpuri:

CATS IN THE RAIN – dramatic lounge

Miss Tincea – voce

Catalin Lungu – chitara

Daniel Iliescu – cajon

Pentru serile in care iti doresti sa calatoresti departe, in tine, sau in lumite personale, acesta e concertul potrivit! Trio-ul propune prin piesele originale o introspectie pornita in cautarea catharsisului dar si a intrebarilor vindecatoare; muzica lor conduce participantii la concert intr-o lume a semnelor, a dramatisului, a placerii devastatoare si a curajului de a iesi la suprafata vietii. Undeva trebuie sa intalnesti lumina! De la referinte livresti care amintesc de Boris Vian si pana taria feminina a Juliei Kristeva; de la starea de autenticitate raspandita de Ella Fitzgerald si pana la increderea de sine inspirata de talpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef si pana la poeticul apasat din cantecele imparatului David… concertele Cats in the rain poarta lumea in lume.

*Cei trei fac parte si din proiecul Loungerie II si sunt membrii colectivului independent Abator Industries, bazat in Bucuresti.

Biletele sugerate reprezinta un sprijin direct pentru artisti: 15 ron.

PARTENERI MEDIA:

Revista Atelierul, Revista Sunete, B24FUN, Urban.ro, 121.ro, Calendar Evenimente, Urban Things, TV CITY, Filme-carti.ro

Articole similare

Despre artiştii 1 Mai Mare

Delia Marc

„Şapte” artişti români expuşi la Galeria Chrom din Bochum

Delia Marc

O nouă sesiune a cursului de scenaristică First Draft

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult