Stiri

Shorts UP – SCURT METRAJELE PRIND VIATA

De la copilărie la adolescentă. De la rău la bun. De la anonim la erou. Aproape orice film contine o transformare, o metamorfoză care ne captivează si ne alimentează nevoia de “mai bine, mai frumos, mai adevărat.”

Sâmbătă, 26 martie, de la 22.00, la Opera Natională Bucuresti, vă asteptăm la ShortsUP Metamorfoze. Scurtmetrajele vor prinde viată în jurul lansării numărului 5 a Decât o Revistă, trimestrialul creativ care spune povestile lumii în care trăim.Fosti si actuali eroi din paginile DoR vor fi prezenti la seara transformărilor.

Un jazz band va crea atmosferă încă de la intrare,  Norzeatic va acompania un film, iar actrita Mădălina Ghitescu va interpreta un monolog pe baza unui text din noul număr DoR.

Biletele pot fi cumpărate de pe eventim.ro la pretul de 25 RON sau în seara evenimentului, de la ora 21.30, la Opera Natională, la pretul de 35 RON (prețul de 35 RON include si un exemplar din DoR #5). Biletele oferă acces la programul întregului eveniment: filme scurte, lansarea revistei si live performances. Detalii pe www.shortsup.ro.

Articole similare

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei exemplare ale bestsellerului ”Orașul fetelor”, de Elizabeth Gilbert! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Adio, tovarasi! – Farewell, Comrades! – 2011

Delia Marc

Interviu cu Loredana Drăgan, nevăzătoare: „Cel mai important pentru mine este să nu aştept de la nimeni milă”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult