Stiri

Shorts UP – SCURT METRAJELE PRIND VIATA

De la copilărie la adolescentă. De la rău la bun. De la anonim la erou. Aproape orice film contine o transformare, o metamorfoză care ne captivează si ne alimentează nevoia de “mai bine, mai frumos, mai adevărat.”

Sâmbătă, 26 martie, de la 22.00, la Opera Natională Bucuresti, vă asteptăm la ShortsUP Metamorfoze. Scurtmetrajele vor prinde viată în jurul lansării numărului 5 a Decât o Revistă, trimestrialul creativ care spune povestile lumii în care trăim.Fosti si actuali eroi din paginile DoR vor fi prezenti la seara transformărilor.

Un jazz band va crea atmosferă încă de la intrare,  Norzeatic va acompania un film, iar actrita Mădălina Ghitescu va interpreta un monolog pe baza unui text din noul număr DoR.

Biletele pot fi cumpărate de pe eventim.ro la pretul de 25 RON sau în seara evenimentului, de la ora 21.30, la Opera Natională, la pretul de 35 RON (prețul de 35 RON include si un exemplar din DoR #5). Biletele oferă acces la programul întregului eveniment: filme scurte, lansarea revistei si live performances. Detalii pe www.shortsup.ro.

Articole similare

Înscrie-ți filmul în categoria LGBTQIA+ de la Festivalul Super și poți câștiga 300 de euro!

Jovi Ene

Invitație la teatru: Jucătorul de șah

Jovi Ene

Editura Paralela 45 lansează „Prima dragoste”, o nouă colecție de literatură contemporană

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult