Stiri

Roxanne online pe CINEPUB. Cu Şerban Pavlu, Diana Dumbravă și Mihai Călin

Roxanne 50x70Începând cu joi, 26 mai, Roxanne, filmul de debut al lui Valentin Hotea, este disponibil pe platforma online CINEPUB.

Roxanne vorbește despre generația mea, care a trăit jumătate din viață sub un regim totalitarist și cealaltă jumătate într-o societate care încă își mai caută liniștea interioară”, regizorul Vali Hotea despre Roxanne  (aarc.ro).

CINEPUB invită cinefilii să îi descopere pe Şerban Pavlu, Diana Dumbravă și Mihai Călin în Roxanne în filmul selecționat la Locarno în 2013 și inspirat din experiența personală a regizorului.

Roxanne spune povestea lui Tavi, un bărbat de 38 de ani căruia încă îi place să copilărească. El își împarte viața între grafica pe calculator, o mamă bolnavă și o relație nu foarte serioasă cu Oana. Lucrurile se complică atunci când decide să își ceară dosarul de la Securitate: descoperă că ar putea avea un fiu despre care nu a știut nimic. Un film despre greșelile din trecut care afectează prezentul. Dar nu doar pe al nostru…

Cinepub.ro este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

26mai play

Articole similare

Love and Engineering – hack-uri pentru dragoste

Jovi Ene

TRIP TALKS #28: O lună în America de Sud… dincolo de planuri | cu Andra Ardeleanu

Jovi Ene

Peste 1000 de titluri la standul Editurii Polirom de la Gaudeamus 2012

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult