Stiri

Regulament campanie vALLuntar

Dupa articolul nostru de ieri, in care va prezentam noua campania vALLuntar de la Editura ALL, azi e randul regulamentului:

Pentru a putea participa în campania vALLuntar:

–  trebuie să aveţi de cel puţin un an un blog activ (adică să scrieţi minimum un post pe săptămână) în limba română.

–  să trimiteţi, cât mai curând, un email la adresa loredana.modoran@all.ro în care să specificaţi blogul avut, de cât timp scrieţi pe el, ce carte de pe all.ro* vă doriţi pentru recenzie şi datele de livrare.

* Cartea va fi expediată prin poştă sau curier, în limita stocului disponibil, în maxim şapte zile lucrătoare de la data la care este cerută

Se vor lua în considerare:

–  doar posturile ce conţin recenzii la cartea primită publicate pe blogul personal în perioada 24 ianuarie – 16 martie. Posturile din afara perioadei, precum şi republicările unei recenzii mai vechi, nu se iau în considerare.

–  doar posturile ce conţin idei personale despre carte. Simpla preluare a descrierii de pe coperta cărţii nu este luată în considerare.

–  doar posturile al căror link a fost semnalat pe adresa de email loredana.modoran@all.ro, pe Facebook folosind tagul @Editura ALL sau pe Twitter folosind hashtagul #vALLuntar

ü  doar posturile la sfârşitul cărora este specificat că articolul face parte din campania vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL.

Există posibilitatea de a participa cu mai multe recenzii în campanie. Puteţi cere o a doua carte abia după ce aţi publicat prima recenzie.

Pentru fiecare post scris echipa ALL va lucra 15 minute pentru un centru ales de bloggeri**, iar pentru fiecare comentariu referitor la carte şi la campanie se mai adaugă încă 3 minute de voluntariat.

** Centrele vor fi alese de către primii trei bloggeri ce vor aduna cele mai multe minute.

Validarea comentariilor:

–  Comentariile ce vor primi minute vor fi validate de către un reprezentant al Editurii ALL la un interval de o săptămână şi vor fi făcute publice.

–  Dacă un utilizator a dat mai multe comentarii la postul cu recenzia, se va lua în calcul un singur comentariu.

Munca voluntară va fi făcută de o echipă ALL în perioada 26 martie – 8 iunie (cu posibilitate de prelungire în cazul în care numărul de ore este prea mare).

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (20 – 26 noiembrie 2017)

Jovi Ene

Înscrie-ți filmul în categoria LGBTQIA+ de la Festivalul Super și poți câștiga 300 de euro!

Jovi Ene

Alan Watts – Aventura unui spirit liber

Jovi Ene

2 comments

Ioana 26 ianuarie 2012 at 20:05

Eu am pus deja recenzie! Astept si de la voi!

Reply
Jovi 26 ianuarie 2012 at 20:09

Ioana, noi suntem parteneri media, nu avem voie sa participam la campanie, desi am dori 😉
Va urmarim insa pe cei care scrieti, va dorim mult succes si suntem siguri ca este o campanie care merita toata atentia bloggerilor…

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult