Stiri

Ragnarok: Sezonul 2 l Primele imagini & data de lansare l Netflix

RAGNAROK: SEZONUL 2 VINE PE NETFLIX DIN 27 MAI

Netflix lasează astăzi primele imagini din mult așteptatul al doilea sezon din Ragnarok și anunță că acesta se va lansa la nivel global pe Netflix pe 27 mai 2021.

Ragnarok este o dramă pe tema maturizării, care construiește și contribuie la un unghi nou și surprinzător asupra mitologiei nordice. Acțiunea celui de-al doilea sezon pornește din locul unde a rămas în primul sezon: ce faci când ești un liceean de 17 ani care tocmai a aflat că se confruntă cu un dușman antic și extrem de puternic, ce ține un oraș întreg, poate chiar o țară întreagă, într-o mână de fier?

Magne trebuie să accepte că acum, când este pregătit pentru luptă, dușmanii lui sunt prea mulți și prea puternici. Mai este cineva care, asemenea lui, să aibă puteri supranaturale? Va putea găsi acești oameni la timp? Și ce se întâmplă când se dovedește că fratele său mai mic, Laurits, este, de asemenea, destul de excepțional, dar că vede lumea foarte diferit de Magne? În cel de-al doilea sezon al Ragnarok, conflictul devine mai dur, răul devine mai concentrat și alegerile și mai disperate. În mijlocul tuturor acestor lucruri, Magne se confruntă cu întrebarea fundamentală: cât de departe ești dispus să mergi pentru a-ți salva familia?

Distribuția lui Ragnarok îi include pe David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson , Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist și Gísli Örn Garðarsson. Noii membri ai distribuției sunt Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) și Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

Seria în șase părți în limba norvegiană este produsă de SAM Productions, o companie de producție daneză compusă din scenariști. Adam Price și Emilie Lebech Kaae sunt creatorii și scenariștii serialului, Meta Louise Foldager Sørensen (AntichristMelancholia) este producător executiv, Stine Meldgaard Madsen (Pros and ConsSomething’s Rockin’) este producător, iar Mogens Hagedorn este regizor.

Ragnarok: Sezonul 2 va fi lansat la nivel global pe Netflix, pe 27 mai 2021.

Articole similare

Festivalul Internațional de film pentru publicul tânăr- KINOdiseea, ediția online

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (17 – 23 august 2015)

Jovi Ene

Maria Manolescu în încheierea Festivalului Internaţional de Literatură de la Berlin (FILB) 2011

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult