Stiri

Proiectie The Hours/Orele

The_Hours_posterSerial Readers va invita in ceainaria La Un Ceai pentru o noua seara de Carti pe marele ecran.

Vom vedea ecranizarea romanului “Orele” de Michael Cunningham, premiat cu Pulizer in 1999, un film nominalizat la Oscar, BAFTA, Globurile de Aur si Festivalul International de Film de la Berlin.

Filmul prezinta povestea a trei femei – Clarissa Vaughan (reprezentarea doamnei Dalloway din romanul scris de V. Woolf – Mrs. Dalloway), Laura Brown (numele a fost preluat din eseul scris de aceeasi V. Woolf – Mr. Bennet and Mrs. Brown) si insasi Virginia Woolf, liantul dintre cele trei destine macinate de aceeasi nevoie de libertate. 

Va invitam sa va faceti rezervari la 0724 017 318 si sa ramaneti si la discutiile de dupa vizionare.

Intrarea este libera!

 

 

orele

Articole similare

„Și caii se împușcă, nu-i așa?” în cadrul Stagiunii de vară Teatru în TVR

Jovi Ene

Cinema feminin, în martie, la Institutul Cervantes din București

Jovi Ene

MediaPro: Filmele anului 2011 (IV)

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult