Stiri

Pe 8 martie, certificatul de căsătorie îţi face intrarea la „Bună! Ce faci?”

Pe 8 martie, echipa filmului „Bună! Ce faci?” le face un cadou tuturor doamnelor care doresc să-şi petreacă Ziua Femeii la cinema, savurând o comedie romantică. Spectatoarele care se prezintă la Cinema Patria din Bucureşti, la proiecţia de la ora 20.00, cu certificatul de căsătorie în mână, primesc bilet la preţ redus, de 8 lei.

Pelicula a avut premiera de gală joi, 3 martie, la Cinema Patria, în prezenţa a aproape 1000 de spectatori care au aplaudat minute în şir la final. De astăzi, „Bună! Ce faci?” intră în cinematografele din toată ţara.

Filmul lui Alexandru Maftei, o poveste despre dragoste, căsnicie şi rutină, este alegerea perfectă pentru seara de 8 martie.

Amuzantă şi plină de tandreţe, comedia romantică are ca protagonişti doi soți – el pianist, ea patroană a unei curăţătorii de lux – care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Fiecare îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit perechea. Nici unul nu bănuieşte însă că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Martor la schimbările din viaţa celor doi este fiul lor, Vladimir, un adolescent deosebit de libertin în propriile relaţii sexuale, dar mai mult decât intrigat să descopere că şi părinţii lui au dorinţe.

Povestea celor doi soţi care s-au găsit tot unul pe celălalt pe Internet s-a întâmplat în realitate, acum câţiva ani.  Ştirea a fost inclusă de cotidianul italian „Corriere della Sera” printre „cele mai năstruşnice din 2005” şi a fost preluată de „Dilema Veche” la începutul lui 2006, unde regizorul Alexandru Maftei a şi citit-o. Scenariul este semnat de Lia Bugnar, iar muzica originală este compusă de Dragoş Alexandru.

Rolurile celor doi soţi sunt interpretate de Ionel Mihăilescu şi Dana Voicu, iar cel al fiului intrigat de secretele părinţilor lui – de Paul Diaconescu, student la actorie. În roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Păduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir sau Sabina Iaschevici.

  • Din 4 martie, „Bună! Ce faci?” rulează la Bucureşti – Patria (cu excepţia zilei de 7 martie), Hollywood Multiplex, Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Noul Cinematograf al Regizorului Român, Studio (din 18 martie); Cluj (Cinema „Florin Piersic” , Cinema City Iulius Mall), Iaşi (Cinema Victoria) şi Braşov – Cityplex Eliana Mall.
  • Între 11 – 17 martie, filmul va ajunge şi la Craiova (Cinema Patria) şi Bacău (Central), iar între 18 – 24 martie, la Timişoara (Cinema Timiş), Piatra Neamţ (Dacia), Constanţa (Cityplex Tomis Mall).
  • „Bună! Ce faci?” va fi proiectat şi la Arad, Oradea, Baia Mare, Vaslui, Botoşani, Piteşti, Ploieşti. Datele exacte vor fi anunţate pe parcurs.

Filmul poate fi văzut cu subtitrare în limba engleză la Noul Cinematograf al Regizorului Român, din cadrul Muzeului Ţăranului Român.

Articole similare

Dracula Film Festival s-a încheiat. Trofeul Dracula a revenit lungmetrajului românesc “The Wanderers”

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (2 – 14 iulie 2018)

Jovi Ene

Rodica Tapalaga (1939-2010)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult