Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Sweet Tooth, Young Royals

SWEET TOOTH | Lansare Trailer Oficial & Key Art | Netflix

Faceți cunoștință cu hibrizii.

Netflix lansează trailerul oficial și Key Art pentru Sweet Tooth – o poveste post-apocaliptică, bazată pe îndrăgitele benzi desenate de la DC Comics.

Despre Sweet Tooth:

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”.

În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată. Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire, SWEET TOOTH: UN BĂIAT CU CORNIȚE îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell și Linda Moran.


Young Royals | Teaser oficial & data de lansare | Netflix

Când prințul Wilhelm ajunge la Hillerska, un internat prestigios, el primește în sfârșit ocazia de a-și explora adevăratul sine și de a afla ce fel de viață își dorește cu adevărat.

Young Royals are premiera pe 1 iulie, doar pe Netflix.

DESPRE YOUNG ROYALS

Young Royals este un serial suedez ce vorbește despre maturizare, regizat de Rojda Sekersöz (regizor conceptual) și Erika Calmeyer, avându-i în distribuție pe Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla și Pernilla August.

Povestea îl are în centru pe prințului Wilhelm (Edvin Ryding). Prințul Wilhelm începe cursurile la prestigiosul internat Hillerska și profită de ocazie pentru a se cunoaște mai bine pe sine și a descoperi ce fel de viață își dorește cu adevărat. Wilhelm începe să viseze la un viitor liber, plin de dragoste necondiționată și departe de obligațiile regale. Însă atunci când află că a devenit din întâmplare următorul în ordinea succesiunii la tron, dilema care îl macină se intensifică și trebuie să aleagă: iubire sau datorie?

Regizori                    Rojda Sekersöz (regizor conceptual) și Erika Calmeyer

Creatori                    Lisa Ambjörn, Lars Beckung și Camilla Holter

Scenariști                  Lisa Ambjörn (scenarist principal), Pia Gradvall, Sofie Forsman și Tove Forsman

Producători               Lisa Berggren Eyre și Martin Söder / Nexiko

Producător executiv  Lars Beckung / Nexiko 

Distribuție:                  Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla, Pernilla August, Nathalie Varli, Felicia Truedsson, Mimmi Cyon, Ingela Olsson, Livia Millhagen și David Lenneman.

Articole similare

Program luna noiembrie la Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

Reconnecting… Începe ediția a 8-a a Super, festivalul de filme și artă făcute de adolescenți!

Jovi Ene

Centenarul Filmului Românesc ajunge la Câmpina cu filmul „AFERIM!”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult