Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Emily in Paris, Inventing Anna

Serialul Emily in Paris este reînnoit cu sezoanele 3 & 4

  • Emily in Paris a fost reînnoit cu sezoanele 3 & 4 
  • Sezonul 2 a fost lansat pe 22 decembrie, debutând în Top 10 Netflix global și în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate (22 – 26 decembrie)
  • Sezonul 1 a făcut, de asemenea, să reapară în lista Top 10 global în 53 de țări
  • Creator / Producător Executiv / Scenarist: Darren Star
  • Producători Executivi: Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming

DESPRE EMILY IN PARIS:

Emily este o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago. Pe neașteptate, primește jobul ideal în Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru rețelele de socializare. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare,   ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

În sezonul 2, acum mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily acum se descurcă mai ușor, dar stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaște un expat care o enervează la culme, dar care o și intrigă.

Creatorul și realizatorul Darren Star revine la cârma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy EMILY IN PARIS, cel mai vizionat serial de comedie Netflix din 2020. Serialul EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media. Protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper. Lui Star i se alătură Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media) și Andrew Fleming ca producători executive. Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey și Jake Fuller sunt producători.


Inventing Anna | Trailer oficial

Inspirat din povestea reală a unei escrocherii monumentale.

Inventing Anna are premiera pe 11 februarie 2022, doar pe Netflix.

Despre Inventing Anna:

În Inventing Anna, o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York. Oare Anna este cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american? Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey? Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler, care este de asemenea producătoare a serialului.

Data de lansare: 11 februarie 2022

Creator și Showrunner: Shonda Rhimes

Scenariști: Shonda Rhimes, Matt Byrne, Jess Brownell, Abby Ajayi, Nick Nardini

Regizori: David Frankel, Tom Verica, Daisy Von Scherler Mayer, Ellen Kuras, Nzingha Stewart

Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica, David Frankel

Cu: Anna Chlumsky (Vivian), Julia Garner (Anna Delvey), Arian Moayed (Todd), Katie Lowes (Rachel), Alexis Floyd (Neff), Anders Holm (Jack), Anna Deavere Smith (Maud), Jeff Perry (Lou), Terry Kinney (Barry), Laverne Cox (Kacy)

Articole similare

Beyond Clueless și The Cremator – Despre conflicte adolescentine şi incinerare; ce trecem sub tăcere

Jovi Ene

Două titluri noi la Editura Seneca, volume semnate de Fred Vargas și Donald Robertson

Jovi Ene

Sute de copii au luat cu asalt sala de cinema cu ocazia lansarii animatiei Aventurile lui Sammy 3D

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult