Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Black Mirror, The Dark Crystal: Age of Resistance, Orange is the New Black

Black Mirror Sezonul 5 || Numele episoadelor si trailere

Sezonul nou se lansează miercuri, 5 iunie, exclusiv pe Netflix.

Black Mirror Sezonul 5 aduce trei povești noi de la creatorul Charlie Brooker și producătorul executiv Annabel Jones:

“SMITHEREENS”

Un șofer de taxi cu un plan personal ajunge în centrul atenției într-o zi în care totul scapă de sub control.

Distribuție: Andrew Scott, Damson Idris, Topher Grace

“RACHEL, JACK AND ASHLEY, TOO”

O adolescentă timidă își dorește să ajungă mai aproape de vedeta ei pop favorită – a cărei viață aparent perfectă nu este așa de roz precum pare…

Distribuție: Miley Cyrus, Angourie Rice, Madison Davenport

“STRIKING VIPERS”

Doi foști colegi de facultate care nu mai țin legătura se reîntâlnesc peste ani și provoacă o serie de evenimente care le schimbă viața pentru totdeauna.

Distribuție: Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Ludi Lin

https://www.youtube.com/watch?v=xf4kwfVHTyw

Despre Black Mirror

Black Mirror este o antologie care pătrunde în nesiguranța noastră colectivă legată de lumea modernă, în care fiecare episod este o poveste inteligentă, plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane și care conduce spre concuzii de cele mai multe ori tulburătoare și de neuitat. Fără îndoială, tehnologia a schimbat toate aspectele vieții noaste; în fiecare casă; pe fiecare birou; în fiecare mână – un ecran cu plasmă; un monitor; un Smartphone – o Oglindă Neagră prin care se reflectă către noi existența noastră din secolul 21. Seria este creată și scrisă de Charlie Brooker și produsă de Brooker și Annabel Jones.


“The Dark Crystal: Age of Resistance” pe Netflix // Data de lansare si imagini

Data de lansare: Vineri, 30 august 2019

Regizor: Louis Letterier

Producători executiviLisa Henson, Louis Leterrier, Halle Stanford

Co-producători executivi: Jeffrey Addiss & Will Matthews, Javier Grillo-Marxuach, Blanca Lista  

Producător: Ritamarie Peruggi

Line Producer: Tim Wellspring

Producător asociat: Cameron Richardson

Co-Producător: Vivian Lee

Produs de: The Jim Henson Company

Format: 10 Episoade x 1 oră

THE DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE

Distribuție:

Vocile personajelor principale sunt: Taron Egerton, Anya Taylor-Joy și Nathalie Emmanuel, în rolurile Rian, Brea și Deet, cei trei eroi Gelfling.

Personajele Gelfling sunt dublate de:

Taron Egerton (Rian), Anya Taylor-Joy (Brea), Nathalie Emmanuel (Deet), Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander.

Personajele Skeksis și Mystics sunt dublate de:

Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg, Andy Samberg.

Aughra va avea vocea Donnei Kimball. Alte personaje vor purta vocile păpușarilor din producție, printre care se numără Alice Dinnean, Louise Gold, Neil Sterenberg și Victor Yerrid în rolul Hup.  

THE DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE

Despre

The Dark Crystal: Age of Resistance se întoarce pe planeta Thra cu noi aventuri. Trei membri ai tribului Gelfling descoperă secretul terifiant din spatele puterii celor din rasa Skeksis și pornesc într-o călătorie epică menită să aprindă flacăra războiului pentru a salva lumea.

Mai multe detalii:

Bazat pe filmul de lung metraj The Dark Crystal, creat de Jim Henson în 1982, The Dark Crystal: Age of Resistance spune o nouă poveste epică, a cărei acțiune se petrece cu mulți ani înainte de evenimentele din film și este creat folosind marionete clasice, alături de efecte vizuale de ultimă generație. Planeta Thra moare. Cristalul Adevărului se află în inima planetei Thra și este o sursă de puteri nebănuite. Trei membri ai tribului Gelfling descoperă secretul terifiant din spatele puterii celor din rasa Skeksis și pornesc într-o călătorie epică menită să aprindă flacăra războiului pentru a salva lumea. 

www.netflix.com/thedarkcrystal


Orange is the New Black se intoarce cu ultimul sezon

Serialul de fenomen Orange Is the New Black ajunge la final vara aceasta. Netflix lansează un nou teaser și primele imagini prin care anunță că serialul va lansa sezonul șapte și ultimul al producției vineri, 26 iulie.

Orange Is The New Black a început într-o epocă extraordinară a televiziunii și timp de șase sezoane de neuitat a abordat fără teamă unele dintre cele mai dificile, relevante și umane povești din zilele noastre.

În ultimul sezon, doamnele din penitenciarul Litchfield s-au împăcat cu faptul că închisoarea le-a schimbat pentru totdeauna. Piper se confruntă cu viața în libertate, în timp ce viața din Max, la fel de coruptă și nedreaptă ca întotdeauna, continuă fără ea. Prietenia dintre Taystee și Cindy se află în balanță, în timp ce pedeapsa ei cu viața se conturează, Gloria și ajutoarele ei de la bucătărie se confruntă cu adevărul crud al obsesiei pentru profit aduse de Polycon, în timp ce restul personajelor aleargă după droguri sau idealuri și se confruntă cu realitatea locului lor în lume.

Urmărește Orange is the New Black pe TwitterInstagram și Facebook

 – netflix.com/OITNB –

Articole similare

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Mecanica haosului”, de Daniel Rondeau! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Editura Paralela 45 lansează, pe 13 decembrie, două antologii de proză scurtă românească

Jovi Ene

Comedie de iarna la The Light Bar

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult